Witam.
@adipohl co tu sie rozczulac nad tym wpisem. Kola sa zrobione super, a czy kosztuja dyche czy piec to juz sprawa modelarza. Qrna zawsze znajda sie jacys ze cus im nie pasi. Ludzie uczcie sie ogladajac! To tyle w temacie. Adi a czemu padl temat Pu? Mysle ze dokonczysz tego loka.
Pozdrawiam.
Komplet kol do Kraz 255B (1:25)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Dziekuje wszystkim za bardzo ciekawe dyskusje, chociasz wydaje mi sie, ze nie wszystkie byly na temat.
Ale przeciesz o to chodzi na Forum, ze kazdy moze powiedziec co mysli.
Chcialbym tylko jeszcze raz podkreslic, ze chcialem tylko pokazac co wydlubalem z tego zestawu, a nie dyskutowac o Cenie.
@Klint – Pu bedzie dalej robiona, tylko po otrzymaniu materialu od Precyzyjnego okazalo sie, ze bylo jeszcze duzo bledow w Konstrukcji, i trzeba to poprawic. Ale ze wzgledu na brak czasu wszystko sie przeciaga.
Pozdrawiam
Ale przeciesz o to chodzi na Forum, ze kazdy moze powiedziec co mysli.
Chcialbym tylko jeszcze raz podkreslic, ze chcialem tylko pokazac co wydlubalem z tego zestawu, a nie dyskutowac o Cenie.
@Klint – Pu bedzie dalej robiona, tylko po otrzymaniu materialu od Precyzyjnego okazalo sie, ze bylo jeszcze duzo bledow w Konstrukcji, i trzeba to poprawic. Ale ze wzgledu na brak czasu wszystko sie przeciaga.
Pozdrawiam
- Precyzyjny
- x 25
Może uściślę, bo można ten wpis opacznie zrozumieć. To nie w materiale od Precyzyjnego były błędy i trzeba je poprawiać tylko na podstawie otrzymanej ode mnie dokumentacji, Kolega poprawi błędy we własnym projekcie.adipohl pisze: po otrzymaniu materialu od Precyzyjnego okazalo sie, ze bylo jeszcze duzo bledow w Konstrukcji, i trzeba to poprawic.
Pozdrawiam
Precyzyjny
Na warsztacie: parowóz Pu29
Ukończone: parowóz Ty2, parowóz Ol49, parowóz TKp30
* * *
Precyzyjny
Na warsztacie: parowóz Pu29
Ukończone: parowóz Ty2, parowóz Ol49, parowóz TKp30
* * *
Przepraszam Cie, Troche niezrecznie sie wyrazilem.Precyzyjny pisze:Może uściślę, bo można ten wpis opacznie zrozumieć. To nie w materiale od Precyzyjnego były błędy i trzeba je poprawiać tylko na podstawie otrzymanej ode mnie dokumentacji, Kolega poprawi błędy we własnym projekcie.adipohl pisze: po otrzymaniu materialu od Precyzyjnego okazalo sie, ze bylo jeszcze duzo bledow w Konstrukcji, i trzeba to poprawic.
Pozdrowienia
Adrian
Witam jeśli ma się dostęp do odpowiedniego sprzętu można spokojnie "poszaleć" i zrobić bieżnik równy tymu co sprowadziłeś z zachodu. zaprojektowałem jak narazie bieżnik na podstawie wycinanki renovo ale przydały by mi się jakieś dokładniejsze skany
fajnie jak ktoś dał by rade wysłać mi jakieś konkretne wymiary średnice i szerokość opony co bym mógł zaprojektować wszystko pod siebie :P
P.S. jeśli ktoś ma ochote to niech wyśle mi jakieś materiały na ten adres grzegorztomczyk90@gmial.com
fajnie jak ktoś dał by rade wysłać mi jakieś konkretne wymiary średnice i szerokość opony co bym mógł zaprojektować wszystko pod siebie :P
P.S. jeśli ktoś ma ochote to niech wyśle mi jakieś materiały na ten adres grzegorztomczyk90@gmial.com
- Winston_Wolf
- Kontakt:
@Kichu90 plik z kostkami bieżnika do Kraza można przecież pobrać ze strony renova-model.comKichu90 pisze:Witam jeśli ma się dostęp do odpowiedniego sprzętu można spokojnie "poszaleć" i zrobić bieżnik równy tymu co sprowadziłeś z zachodu. zaprojektowałem jak narazie bieżnik na podstawie wycinanki renovo ale przydały by mi się jakieś dokładniejsze skany
http://www.renova-model.com.pl/product. ... product=10 (zakładka 'Pobierz' > 'Dodatek do modelu Kraz 255 B' )