[R] IJN CHIKUMA GPM 1:200
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
No i pora na kolejną co tygodniową aktualizację, prace trwaja ciągle nad główną artyrerią i drobiazgami na pokładzie. Główne działa zostały jeszcze dwa później przyjdzie pora na główną nadbudówke komin i tu oglądając rysunki montażowe dopiero zacznie się prawdziwa zabawa.
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
Falochron już poprawiony mój błąd pewnie spowodwany tym że z okrętami prócz modelarstwa to za dużo z nimi nie mam doczynieina, dlatego dzięki za podpowiedzi.
Tak jak pisałem falochron poprawiony.
Tym czasem ostatnio wrocił na matę modelarską mój rosomak który prawie rok przeleżakował, dlatego prace przy chikumie troszkę pewnie zwolnią.
Tak jak pisałem falochron poprawiony.
Tym czasem ostatnio wrocił na matę modelarską mój rosomak który prawie rok przeleżakował, dlatego prace przy chikumie troszkę pewnie zwolnią.
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
No i przyszedł czas znów na chikume ale żeby szybko się nie znudziła to postanowiłem odpocząć od dział i zacząć główną nadbudówkę a między czasie szkubać tam coś przy tych dziłkach i tak przez okres świąt powstało nie wiel ale zawsze do przodu.
Kolejne piętro wyżej przy budowie nadbudówki, na razie powstają główne elementy a później będę uzupełniał poszczególne piętra drobnicą której tam nie brakuje.
I rzut okiem na całość, działa jeszcze nie są przyklejone.
I rzut okiem na całość, działa jeszcze nie są przyklejone.