IJN Hiei GPM 1:200
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Witaj QN dziękuję za miłe słowa, Jednak nie wszystko co jest na zdjęciach to moje lutowanie. Dopiero od śródokręcia lutuję praktycznie wszystko ( lekarz zabronił współpracy z SG) i relingi w większości robiłem z nici elastycznej. Teraz jednak przy budowie kolejnego okrętu lutować będę wszystko. Po nabraniu nieco wprawy idzie to bardzo sprawnie, a łączenie jest dużo wytrzymalsze niż przy SG. Nić elastyczna też ma swoje wady. Pozdrawiam Adam
- Sklejacz Maciej
- x 108
- Krocionorzec
Dziękuję wszystkim za miłe słowo.
Niestety strona na której wstawiałem zdjęcia do moich modeli ma ostatnio problemy i wszystkie poprzednie zdjęcia przestały działać, mam nadzieję, że problem wkrótce zostanie naprawiony, no ale zobaczymy.
Andreas , dziękuję bardzo za Twój komentarz, niestety teraz jest już za późno na demontaż może w przyszłości...
Zrobiłem łodzie motorowe 12m oraz wieże rufowe 3 i 4, szyny pod hydroplany (jeszcze przed malowaniem) i wyciągarki (do cum?).
Pozdrawiam
Adam[/img]
Niestety strona na której wstawiałem zdjęcia do moich modeli ma ostatnio problemy i wszystkie poprzednie zdjęcia przestały działać, mam nadzieję, że problem wkrótce zostanie naprawiony, no ale zobaczymy.
Andreas , dziękuję bardzo za Twój komentarz, niestety teraz jest już za późno na demontaż może w przyszłości...
Zrobiłem łodzie motorowe 12m oraz wieże rufowe 3 i 4, szyny pod hydroplany (jeszcze przed malowaniem) i wyciągarki (do cum?).
Pozdrawiam
Adam[/img]