Szok!!! Jak dla mnie w Twoich pracach które tu pokazałeś jest największy artyzm spośród wszystkich prac tego forum. Ścięło mnie z nóg.
Widząc zdjęcie tygodnia pomyślałem..."co to? przegląd pokojów modelarskich?" nie sądziłem, że to makieta/diorama pokoju. To wszystko jest bardziej naturalne niż rzeczywistość!
Szczerze zazdroszczę umiejętności i osiąganego efektu, i życzę Ci jak największych sukcesów związanych z Twoją pracą.
Pokój dla lalki;)
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
-
- x 1
Kolejna zabawka "się robi"
Skala 1:2
PVC, HIPS i metal(śrubki).
Skala... gablota miała 70cm szerokości. Zrobione z metalu, skóry, gumy, HIPS'a i ... obręcze ze spienionego PVC.
Skala 1:2
PVC, HIPS i metal(śrubki).
Skala... gablota miała 70cm szerokości. Zrobione z metalu, skóry, gumy, HIPS'a i ... obręcze ze spienionego PVC.
Ostatnio zmieniony ndz maja 17 2015, 23:15 przez izi, łącznie zmieniany 3 razy.
Przebój Marlene Dietrich "Lili Marlen" wysłuchany
http://youtu.be/hZAV4hsP5WU pozwoliłem sobie załączyć link ,być może będą osoby zainteresowane jak brzmi muzyka z patefonu .
Co do pokazanych eksponatów ,dla mnie nietuzinkowe ,super .
http://youtu.be/hZAV4hsP5WU pozwoliłem sobie załączyć link ,być może będą osoby zainteresowane jak brzmi muzyka z patefonu .
Co do pokazanych eksponatów ,dla mnie nietuzinkowe ,super .
Naprawdę dobra robota szkoda że film nie powstał . Mogę zapytać w jakiej skali to było robione bo na zdjęciach wygląda jak prawdziwe.
Jeśli można wiedzieć to o czym miał być ten film ? I dlaczego nie powstał ? Wiele fajnych filmów i projektów jest kasowanych zanim zostaną zrealizowane trochę szkoda...
Jeśli można wiedzieć to o czym miał być ten film ? I dlaczego nie powstał ? Wiele fajnych filmów i projektów jest kasowanych zanim zostaną zrealizowane trochę szkoda...