[R] Scharnhorst 1:200 Wyd. Haliński
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Piękne krągłości i super efekt! Lubię śledzić tak ładne efekty prac. Aż chce się patrzeć i budować tylko z drugiej strony kompleksy co raz większe No ale nie ma co się użalać, siedzę i kibicuje w dalszym ciągu
Avia S-199, USS Los Angeles
- meserszmidt
- x 6
Re: [R] Scharnhorst 1:200 Wyd. Haliński
Pora troszkę odświeżyć temat .
zabrałem się za coś prostego , dźwig . Ramiona jeszcze nie przyklejone , bo nie wiem pod jakim kątem ,wyjdzie jak będę miał pokłady .
upload gif
--
zabrałem się za coś prostego , dźwig . Ramiona jeszcze nie przyklejone , bo nie wiem pod jakim kątem ,wyjdzie jak będę miał pokłady .
upload gif
--
Wy szkutnicy, to nie jesteście normalni Z czystej zazdrości nie będę Ci słodzić!
Pozdrowienia z Czech
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
Witajcie
Myślę że pora przypomnieć o tej relacji . Rosyjskie jednostki troszkę mnie odciągnęły , ale wracam , i mam nadzieję że nic nowego nie zacznę , zanim nie skończę tego modelu .
Zacząłem od prostych rzeczy , dołączenia tego co juz miałem do nadbudówki , doklejenia poręczy , drabinek i drobnicy .
image upload no resize
free picture hosting
free picture hosting
free picture hosting
free picture hosting
Andrzej
Myślę że pora przypomnieć o tej relacji . Rosyjskie jednostki troszkę mnie odciągnęły , ale wracam , i mam nadzieję że nic nowego nie zacznę , zanim nie skończę tego modelu .
Zacząłem od prostych rzeczy , dołączenia tego co juz miałem do nadbudówki , doklejenia poręczy , drabinek i drobnicy .
image upload no resize
free picture hosting
free picture hosting
free picture hosting
free picture hosting
Andrzej
Miło że się przypomniałeś. Pięknie Ci to wychodzi, jak zawsze zresztą. Patrzę z zazdrością.
Pozdr.
Pozdr.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD