Poza trafnymi uwagami przedmowcow, pod ktorymi tez sie podpisuje, tez zywo intryguje mnie ta druciana wstazeczka przewleczona przez kadlub?
Czemu to ma sluzyc?
Jezeli zamierzasz cokolwiek na tym montowac, to zapomij o tym...
Jezeli autor modelu przewidzial tam montaz drutu, to napewno nie takiego.
Temat zdjec jest chyba poki co wyczerpany. Zobaczymy jak bedzie wygladalo wprowadzanie uwag kolegow w zycie.
Natomiast co do samego druku, to nie widzisz, ze cos jest nie tak z Twoja drukarka? Wyszly Ci jakies fioletowe pasy, zamiast jednolotego zielonego koloru.
Napewno taniej by Cie wynioslo kupno jakiejs prostej wycinanki zamiast probowanie druku na zlomie, ktorego naprawa, lub wymiana tonera albo pojemnika z tuszem kosztuje o wiele wiecej.
Gdybym byl na Twoim miejscu, nawet jako kompletny zoltodziob, to raczej nie podobalby mi sie model w takich kolorach i nie znalazlbym w sobie motywacji do sklejania tak fatalnie wydrukowanego zielono-fioletowego paskudztwa. Pomijam tu zupelnie samo wykonanie, bo nie wiele widac na tych zdjeciach.
1 Projekt Rwd-25 By vanter
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Posłuchałem waszych uwag i z tym modelem dam sobie spokój macie racje że jakość wydruku jest fatalna zamówiłem sobie model ze sklepu hobby ORP Burza + pare narzędzi + mate do ciecia w sklepie hobby we wtorek powinno być i zacznę robić model porządnie wydrukowany jeśli chodzi o zdjęcia będę je wykonywać znacznie lepiej dziękuje i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn kwie 20 2015, 20:12 przez vanter, łącznie zmieniany 2 razy.