IJN Hiei GPM 1:200
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Niesamowicie przyjemnie się patrzy na taką czystość i dopracowanie detali! Zajebisty kartonwork!!!
Pozdr
Piotr
Pozdr
Piotr
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
- Sklejacz Maciej
- x 108
Podziw mój bezgranicznym jest. Wybornie i czysto, dla oczu moich miód po prostu. Pozdrawiam i będę dalej kibicował z tylnych rzędów.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
Podziwiam za cierpliwość .Żmudna i czasochłonna praca .Elementów tyle ,że nie wiadomo, które trudniejsze do wykonania .Kiedyś próbowałem sił w modelach statków i okrętów ,więc mam skalę porównawczą.
Widać na zdjęciach,że malujesz wszystko farbami ,więc pozwolę sobie zadać pytanie -te samoloty na katapultach też pomalowałeś ,bądź to kolor z druku?.Jeżeli tak,to powiedz jaka to farba ? Pytam bo szukam podobnego koloru .Powodzenia w dalszej pracy .I tak z ciekawości -dużo jeszcze zostało by skończyć model ? ;-.Pozdrawiam
Widać na zdjęciach,że malujesz wszystko farbami ,więc pozwolę sobie zadać pytanie -te samoloty na katapultach też pomalowałeś ,bądź to kolor z druku?.Jeżeli tak,to powiedz jaka to farba ? Pytam bo szukam podobnego koloru .Powodzenia w dalszej pracy .I tak z ciekawości -dużo jeszcze zostało by skończyć model ? ;-.Pozdrawiam