Piard i Gniot, czyli eksperymenty inżyniera Łysenki (by ZS)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 168
Re: Piard i Gniot, czyli eksperymenty inżyniera Łysenki (by ZS)
No więc Towarzysze i Obywatele.... BEDZIE TEGO Po 5 latach, 3 miesiącach i 20 dniach SKOŃCZYŁEM KU..AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pułkownik Mitrofanow, CIapek wraz ZOFIJOM i cała reszta menażerii dziękuje serdecznie wszystkim którzy wytrwali ze mną w tym smiertnym boju Jak pisałem gdzieś dawno dawno temu, takich tematów sie nie porzuca ( przynajmniej permanentnie ) Galerii porządnej nie będzie do połowy stycznia, bo dopiero wtedy bedę miał mój dobry aparat i modele w jednym miejscu. Tu fotki strzelone ledwo działającOM małpOM, nawet bez podglądu. NIestety zdjęcia całościowe, na których był Ciapek i ZOFJIA, okazały się całkowitą porażką, tak więc zobaczycie ich dopiero w finałowej galerii. Oczywiście Pułkownik ad hoc roSZCZelał ze 20 skośnooko wyglądających sabotażystów, fotek jednak to nie uratowało
Bezszumny:
Kit:
WIELKIE JOŁ
KONIEC
Pułkownik Mitrofanow, CIapek wraz ZOFIJOM i cała reszta menażerii dziękuje serdecznie wszystkim którzy wytrwali ze mną w tym smiertnym boju Jak pisałem gdzieś dawno dawno temu, takich tematów sie nie porzuca ( przynajmniej permanentnie ) Galerii porządnej nie będzie do połowy stycznia, bo dopiero wtedy bedę miał mój dobry aparat i modele w jednym miejscu. Tu fotki strzelone ledwo działającOM małpOM, nawet bez podglądu. NIestety zdjęcia całościowe, na których był Ciapek i ZOFJIA, okazały się całkowitą porażką, tak więc zobaczycie ich dopiero w finałowej galerii. Oczywiście Pułkownik ad hoc roSZCZelał ze 20 skośnooko wyglądających sabotażystów, fotek jednak to nie uratowało
Bezszumny:
Kit:
WIELKIE JOŁ
KONIEC
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
Permanentnie protestuję i już przeciwko zakończeniu budowy.
Brak obecności Pułkownika i menażerii ujemnie wpłynie na moje postrzeganie świata
A udeczki całkiem fajne.
Pozdrawiam
Brak obecności Pułkownika i menażerii ujemnie wpłynie na moje postrzeganie świata
A udeczki całkiem fajne.
Pozdrawiam
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom
Nie martw się Pulpeciku. Pułkownik na pewno zaskoczy Cię w nowej telenoweli rodem z czasów Rosji carskiej.
Sam w sumie jestem ciekaw co tam nasz Wielki Towarzysz wymyśli. I właśnie tu następuje Święte Pytanie: CO NASTĘPNE?
A Wielkiemu Towarzyszowi gratuluję dotrwania do końca i znakomitego efektu. Nie jest to zupełnie co prawda moja bajka, bo ani rodzaj sprzętu, ani okres historyczny nie mój, ale wykon zacny.
Haroszaja Rabota!
Sam w sumie jestem ciekaw co tam nasz Wielki Towarzysz wymyśli. I właśnie tu następuje Święte Pytanie: CO NASTĘPNE?
A Wielkiemu Towarzyszowi gratuluję dotrwania do końca i znakomitego efektu. Nie jest to zupełnie co prawda moja bajka, bo ani rodzaj sprzętu, ani okres historyczny nie mój, ale wykon zacny.
Haroszaja Rabota!
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Stawiam orzechy przeciw bananom, że nastepny będzie jakiś platik i do tego malowany(!)
- The Truth is…?
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
- Szydercza Gała
- x 168
Podziękował Panowie podziękował. Dajcie mi sie nacieszyć tą chwilą, po raz pierwszy od ponad 5 lat nie mam absolutnie nic rozgrzebanego Pocieszę sie tym stanem jeszcze z dzień lub dwa i Pułkownik zagoni towarzystwo z powroten do roboty Że będzie plastik to wiadomo, będzie Z-39, a że plastikowych moich wynalazków tu nie wstawiam, poza galeriami, więc możecie być spokojni, nie grozi Wam Doszedłem jednak do wniosku, że nie godzi się nie mieć tak zupełnie nic rozbabranego w kartonie Jeszcze nim upłynie ten rok, zacznie się nowy ciągnący się latami wONtek, gdzię będziecie mieli do czynienia za starOM ekipOM, znanym juz czasokresem i oczywiście flotą też. Tak więc nie bENdEM oTHodził z forÓma, poŻÓcał kartonu na zaFsze, ani wykonywał żadnych tego typu dramatycznych zwrotów akcji
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Oj dobrze wiem co to znaczy pozbyć się takiego pięcioletniego garba A u Ciebie były nawet dwa!
Najlepsze, że człowiek czeka i czeka tego końca a jak już ten następuje to tak jak w tej scence z hurt lockera...
https://www.youtube.com/watch?v=3PgbNQU3cYo
... nie potrafi za długo wytrzymać i musi znów wracać na front ;)
A tak na poważnie to nie potrafię tak Tobie finezyjnie przydziobać jak Ty mi ale wiedz, że jakbyś zaimplementował to wszystko co pokazujesz na coś pływającego z polistyrenu to by nie było na Ciebie Majkela Dżeksona modelarstwa oj nie... ;)
Pozdr
Piotr
Najlepsze, że człowiek czeka i czeka tego końca a jak już ten następuje to tak jak w tej scence z hurt lockera...
https://www.youtube.com/watch?v=3PgbNQU3cYo
... nie potrafi za długo wytrzymać i musi znów wracać na front ;)
A tak na poważnie to nie potrafię tak Tobie finezyjnie przydziobać jak Ty mi ale wiedz, że jakbyś zaimplementował to wszystko co pokazujesz na coś pływającego z polistyrenu to by nie było na Ciebie Majkela Dżeksona modelarstwa oj nie... ;)
Pozdr
Piotr
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
- Szydercza Gała
- x 168
Piotruś... miło przeczytac coś takiego, szczególnie od Ciebie, naszego obecnego Majkela Dżeksona Polskiego Modelarstwa. BendEM Cię ścigał zawzięcie, więc sie pilnuj Może kiedyś sobie zrobię coś pływającego, pożyjemy zobaczymy. Póki co takeś rozmiENkczył moje ZŁE serce, że dam Wam fotkę JEGO, mojego następnego kartonowego projektu. Kto zgadnie pierwszy, uniknie konfrontacji z Ciapkiem w piwnicach TWOERDZY
ON:
WIELKIE JOŁ
MIHÓ
ON:
WIELKIE JOŁ
MIHÓ
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Zuch, tyle w temacie ukończenia
Nie wiem co to jest ON, ale czemu nie to:
Nie wiem co to jest ON, ale czemu nie to: