Mi-24D Hind (Kartonowy Arsenał 3-4/2013) by ZŁO SQUAD -KONIEC-
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: Mi-24D Hind (Kartonowy Arsenał 3-4/2013) by ZŁO SQUAD -KONIEC-
SZACUN laszlo!
jak to mawia młodzież - gratki za pudła i puchary, zgarnij ich jak najwięcej.
jak już odpoczniesz zacznij COŚ, bo twoja robota to dobry drogowskaz w jakim kierunku robota powinna iść.
jak to mawia młodzież - gratki za pudła i puchary, zgarnij ich jak najwięcej.
jak już odpoczniesz zacznij COŚ, bo twoja robota to dobry drogowskaz w jakim kierunku robota powinna iść.
- The Truth is…?
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
Piękny Rydwan Szatana!
Wszystko w tym modelu robi wrażenie ale najbardziej podoba mi się Twój mistrzowski retusz i formowanie papieru. Na każdym kroku dobierałeś elegancko farby i rewelacyjnie urabiałeś papier. W efekcie wszystko zlewa się w jedną bryłę w niczym nie przypominającą kartonówki! Umiejętności godne pozazdroszczenia!
Gratuluję i pozdrawiam
Piotr
Wszystko w tym modelu robi wrażenie ale najbardziej podoba mi się Twój mistrzowski retusz i formowanie papieru. Na każdym kroku dobierałeś elegancko farby i rewelacyjnie urabiałeś papier. W efekcie wszystko zlewa się w jedną bryłę w niczym nie przypominającą kartonówki! Umiejętności godne pozazdroszczenia!
Gratuluję i pozdrawiam
Piotr
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
Piękna rzecz. Wyrazy uznania!
Warto było poświęcić tyle czasu.
Ciężko będzie przebić takiego zawodnika na konkursach, więc gratuluję wyników na ostatniej, jak i na przyszłych imprezach.
Warto było poświęcić tyle czasu.
Ciężko będzie przebić takiego zawodnika na konkursach, więc gratuluję wyników na ostatniej, jak i na przyszłych imprezach.
Gratulacje! Miałem przyjemność oglądać to cudo na żywo w Inowrocławiu. Najbardziej podobają mi się w nim takie modelarskie smaczki, jak np. światła pozycyjne, siatki, kratki wentylacyjne, owiewka podwozia głównego-BAJA! Detale, których jest pełno w tym modelu, a na które nie każdy zwróci uwagę. To one powodują, iż Twoje modele nie są już "papierowymi samolocikami", a czymś znacznie znacznie więcej. Jedna uwaga, rzuciło mi się to gdy oglądałem model na żywo, anteny biegnące wzdłuż belki ogonowej są leciutko pogięte, czytałem że EZ Line jest świetnym produktem do anten, tylko ta cena... Jeszcze raz gratuluje i po cichu licze na P-38.
Galeria: Bf-109E-4 AH
Laszlik,
po prostu NIESAMOWITA praca.
Wg mnie dodane miniaturki są lepsze - lepiej widać model. To czarne tło jakieś przytłaczające.
pzdr Grzegorz
po prostu NIESAMOWITA praca.
Wg mnie dodane miniaturki są lepsze - lepiej widać model. To czarne tło jakieś przytłaczające.
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Laszlo...jesteś WIELKI! Szczerze gratuluję takiego wykonania i do zobaczenia w Przeciszowie
-"Natura jest wszędzie taka sama" - Pitagoras
W końcu w całości. To olbrzym, do tego koszmarnie trudny w wykonaniu. Te wszystkie obłości, dodana drobnica, dbałość o szczegóły i zgodność z oryginałem.
Wielkie gratulacje - model jest obłędny i w pełni zasługuje na wszystkie nagrody. Jak zwykle największy podziw we mnie budzi sposób pozbycia się czarnych linii. Przy tym niebieskim musiało być naprawdę trudno dobrać kolor i zrobić retusz. A Tobie się to udało. Warto było poświęcić na ten model 2,5 roku.
Wielkie gratulacje - model jest obłędny i w pełni zasługuje na wszystkie nagrody. Jak zwykle największy podziw we mnie budzi sposób pozbycia się czarnych linii. Przy tym niebieskim musiało być naprawdę trudno dobrać kolor i zrobić retusz. A Tobie się to udało. Warto było poświęcić na ten model 2,5 roku.
Model wspaniały. Mam nadzieję zobaczyć go gdzieś osobiście. A ten wątek zapisuję w zakładkach jako kawał porządnej lekcji modelarstwa, zwłąszcza, że sam chcę kiedyś ten model popełnić. Czekam na kolejne cuda w twoim wykonaniu.
Na warsztacie:USS Gambier Bay.