[R/G] Nieme kino czyli kilka zdjęć z budowy papierowego czołgu
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
[R/G] Nieme kino czyli kilka zdjęć z budowy papierowego czołgu
Podczas zgrywania plików ze starego notebooka w którym łindołsy działają mi już tylko w trybie awaryjnym
natknąłem się na zdjęcia modelu pantery, który lata temu skleiłem i umieściłem zdjęcia z tej budowy w relacji
usuniętej przez bezlitosnego admina z powodu zniknięcia zdjęć przechowywanych na nieaktywnym od dłuższego
czasu serwerze.
Podobno w internecie nic nie ginie a jednak.
Wrzucam je więc ponownie.
Na początku były tylko zdjęcia
Potem przypomniałem sobie, że w starych filmach oprócz muzyki granej w kinie na żywo na fortepianie były jeszcze jakieś napisy
Jeśli ktoś nie lubi otwierać miniaturek nie musi ale moje śmigają jak rakieta i nie ma żadnych reklam bo to są po prostu
miniaturki z odnośnikami do zdjęć umieszczone na serwerze z 20GB przestrzenią za 40 dychy rocznie, wstawione do postu
poprzez tagi (url=http....duże zdjęcie.jpg)(img)http...miniaturka.jpg(/img)(/url). Oczywiście trzeba zamienić () na [].
natknąłem się na zdjęcia modelu pantery, który lata temu skleiłem i umieściłem zdjęcia z tej budowy w relacji
usuniętej przez bezlitosnego admina z powodu zniknięcia zdjęć przechowywanych na nieaktywnym od dłuższego
czasu serwerze.
Podobno w internecie nic nie ginie a jednak.
Wrzucam je więc ponownie.
Na początku były tylko zdjęcia
Potem przypomniałem sobie, że w starych filmach oprócz muzyki granej w kinie na żywo na fortepianie były jeszcze jakieś napisy
Jeśli ktoś nie lubi otwierać miniaturek nie musi ale moje śmigają jak rakieta i nie ma żadnych reklam bo to są po prostu
miniaturki z odnośnikami do zdjęć umieszczone na serwerze z 20GB przestrzenią za 40 dychy rocznie, wstawione do postu
poprzez tagi (url=http....duże zdjęcie.jpg)(img)http...miniaturka.jpg(/img)(/url). Oczywiście trzeba zamienić () na [].
Ostatnio zmieniony śr sty 08 2020, 23:28 przez Tempest, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Nieme kino czyli kilka zdjęć z budowy papierowego czołgu
Świetny pomysł na wskrzeszenie starej relacji. Super!
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Wręcz genialnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fajny pomysł Tempescie, teraz zasugeruj kolegom coś kolejowego!
Pozdrowienia z Czech
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
Ekstra relacja! mimo ze z czolgami nie mam nic wspolnego to obejrzalem i przeczytalem kazdy obrazek swietny pomysl!
A co do usuwania relacji bez zdjec, to zabieg sluszny w przypadku uzytkownikow widmo. Mi, jako czynnego uzytkownika forum, jednak usunieto relacje bez wczesniejszego zawiadomienia, a to uwazam delikatnie mowiac, ze niezbyt mila praktyke.
A co do usuwania relacji bez zdjec, to zabieg sluszny w przypadku uzytkownikow widmo. Mi, jako czynnego uzytkownika forum, jednak usunieto relacje bez wczesniejszego zawiadomienia, a to uwazam delikatnie mowiac, ze niezbyt mila praktyke.
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
Ja chyba gdzieś w głębinach szuflad mam tiger I z gpm. Tez zabawy jest
- pawelelka77
- x 108
Normalnie ubaw po pachy. Zaangażowanie tych dwóch typów do pracy było genialne! Super!
Re: [R/G] Nieme kino czyli kilka zdjęć z budowy papierowego czołgu
Brawo dla Ciebie. Bardzo podoba mi się Twoja relacja jak i model , pozdrawiam Jacek.