Witajcie
Dawno nic tutaj nie pokazywałem, co nie znaczy, że nic nie robiłem. Prawie zapomniałem jak dodaje się nowy temat itd...
Pierwszego dnia sierpniowego urlopu pociąłem Panzer I Ausf. F z WAK. Model znany i lubiany, bardzo dobrze spasowany, choć dzisiaj już grafika nie zachwyca, dlatego od początku było planowane malowanie. Model w klasycznym niemieckim malowaniu Panzergrey, w barwach 7. Ochotniczej Dywizji Górskiej SS "Prinz Eugen", Jugosławia 1942r.
Na wszystkie pytania chętnie odpowiem :
Pozdrawiam
Jacek
[G] 50 twarzy Panzergreya - Pz.Kpfw. I Ausf. F / WAK
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
[G] 50 twarzy Panzergreya - Pz.Kpfw. I Ausf. F / WAK
Ostatnio zmieniony czw lis 28 2019, 20:29 przez JaCkyL, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [G] 50 twarzy Panzergreya - Pz.Kpfw. I Ausf. F / WAK
uohoho, co to się tu Panie wyrabia.
Ładne
Nie mam pytań.
Jedno co się rzuca w oko in minus na pierwszy rzut, to naklejone oznaczenia.
Ale ładne.
pzdr Grzegorz
Ładne
Nie mam pytań.
Jedno co się rzuca w oko in minus na pierwszy rzut, to naklejone oznaczenia.
Ale ładne.
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Największy babol, ale krzyże na bokach to kalki. Grube jak jasny chu... Produkcja GPM niestety... Zobaczyłem dopiero po nałożeniu na model. Oznaczenia jednostki masz racje, naklejone wydruki, za grube
Wyszło jak wyszło Testowałem bardziej malowanie, pierwszy raz w ten sposób malowałem model.
Pozdrawiam
No Panie!!!!! Klasa!
Ale rowniez od razu zwrocilem uwage na oznaczenia. Przy pelnym malowaniu i takim prostym ksztalcie jak krzyze, lepiej bylo to namalowac. Kolejna rzecza jest rdza na przodzie, no chyba ze to nie rdza tylko jakas taka rdzawa gleba.
Poza tymi dwoma rzeczami na wypasie. Super zrobiles ten model, jak i podstawke.
Gratki!
Ale rowniez od razu zwrocilem uwage na oznaczenia. Przy pelnym malowaniu i takim prostym ksztalcie jak krzyze, lepiej bylo to namalowac. Kolejna rzecza jest rdza na przodzie, no chyba ze to nie rdza tylko jakas taka rdzawa gleba.
Poza tymi dwoma rzeczami na wypasie. Super zrobiles ten model, jak i podstawke.
Gratki!
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński