Witam!
Przedstawiam mój najnowszy model, nad którym spędziłem trzy i pół miesiąca i nie żałuje ;)
Dobrze spasowany i praca przy nim to sama radość
Życzę miłego oglądania
Pozdrawiam
[G] Hanomag SS100 & V-2 Answer/Angraf 1:25
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Heinrich Kosmala
- x 169
Re: [G] Hanomag SS100 & V-2 Answer/Angraf 1:25
Ładne i staranne wykonanie, model wygląda bardzo dobrze – gratulacje!
Ciekawy zestaw, ładne wykonanie.
Dołączam do gratulacji.
Uwagę zwraca dobrze dobrany kolor retuszu (poza oponami, ale z "czarnym" to trudno trafić).
Ale miniaturki zdjęć ? serio? Szczerze mówiąc nie obejrzałem wszystkich właśnie z tego powodu.
pzdr Grzegorz
Dołączam do gratulacji.
Uwagę zwraca dobrze dobrany kolor retuszu (poza oponami, ale z "czarnym" to trudno trafić).
Ale miniaturki zdjęć ? serio? Szczerze mówiąc nie obejrzałem wszystkich właśnie z tego powodu.
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Elegancko sklejone modele ale dlaczego szybki wyglądają jakby były odlewane w wiekach średnich
Czy nie zostały przypadkowo pomalowane lakierem bezbarwnym
A co do retuszu opon to daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu (gdy udało mi się skleić Zisa-5 i Ba-64) malowałem je mocno rozrzedzoną akwarelą w celu wykonania imitacji delikatnych zabłoceń. Podobnie można by potraktować opony kolorem czarnym a w zasadzie to szarym aby pozbyć się kontrastów między retuszowanymi krawędziami i resztą.
Czy nie zostały przypadkowo pomalowane lakierem bezbarwnym
A co do retuszu opon to daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu (gdy udało mi się skleić Zisa-5 i Ba-64) malowałem je mocno rozrzedzoną akwarelą w celu wykonania imitacji delikatnych zabłoceń. Podobnie można by potraktować opony kolorem czarnym a w zasadzie to szarym aby pozbyć się kontrastów między retuszowanymi krawędziami i resztą.