[R/G] San H100, Angraf 1:25
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: [R/G] San H100, Angraf 1:25
Ktoś tu kiedyś w jednej z relacji zeszlifowywał papierem ściernym tylko ten czarny druk i retuszował.
Miód na moje oczy. Model przecudowny.
Uwielbiam naszą rodzimą motoryzację.
Ja również wyczekuję czerwonej wersji Sana oraz 27 w Busku jest wzór więc szanowny autor opracowania mógłby nam zrobić przyjemność i pojechać tam tam na wycieczkę.
Czy mogę wystąpić z prośbą o dokumentację fotograficzną podwozia oryginału H100???
Aj... Jak miło się na niego patrzy <3
Uwielbiam naszą rodzimą motoryzację.
Ja również wyczekuję czerwonej wersji Sana oraz 27 w Busku jest wzór więc szanowny autor opracowania mógłby nam zrobić przyjemność i pojechać tam tam na wycieczkę.
Czy mogę wystąpić z prośbą o dokumentację fotograficzną podwozia oryginału H100???
Aj... Jak miło się na niego patrzy <3
- pawelelka77
- x 108
Panie Adminie, bardzo dziękuję za MODEL TYGODNIA
Tempest, w wycinance są zapasowe fragmenty dachu, na których próbowałem szlifowanie linii krawędziowych. Niestety nie wyglądało to ciekawie, bo powierzchnia zadrukowana jakoś się strzępiła. Może powinienem zastosować papier o dużo większej gradacji...? Spróbuję następnym razem. Niemniej dziękuję za podpowiedź.
Rajsky, na Twojej skrzynce dłuższ czas wisi wiadomość.
Pozdrawiam!
Paweł
Tempest, w wycinance są zapasowe fragmenty dachu, na których próbowałem szlifowanie linii krawędziowych. Niestety nie wyglądało to ciekawie, bo powierzchnia zadrukowana jakoś się strzępiła. Może powinienem zastosować papier o dużo większej gradacji...? Spróbuję następnym razem. Niemniej dziękuję za podpowiedź.
Rajsky, na Twojej skrzynce dłuższ czas wisi wiadomość.
Pozdrawiam!
Paweł
Dziękuję poszukam