[R/G] Curtiss Tomahawk IIB (1/33 AH)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: [R] Curtiss Tomahawk IIB (1/33 AH)
Gratuluję. Wiesz że zazdroszczę Ci tego modelu. Nie będę się już powtarzał jak bardzo mi się podoba.
Genialny wykon, piękne zdjęcia i świetna relacja.
Genialny wykon, piękne zdjęcia i świetna relacja.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Gratulacje, pięknie skleiłeś ten model. Zdjęcia technicznie też są bardzo dobre. Świetna robota. Model kolorystycznie jest bardzo atrakcyjny.
Wspomniałeś o proporcjach, sam nie jestem aptekarzem ale kadłub jest rzeczywiście zbyt niski (przymierzałem się do niego, tutaj można poczytać o problemie).
Ale dość o tym. Model prezentuje się ekstra, a jakość Twojego wykonania jest godna podziwu. Gratki!
Wspomniałeś o proporcjach, sam nie jestem aptekarzem ale kadłub jest rzeczywiście zbyt niski (przymierzałem się do niego, tutaj można poczytać o problemie).
Ale dość o tym. Model prezentuje się ekstra, a jakość Twojego wykonania jest godna podziwu. Gratki!
Szkoda że skończył się ten fajny serial. Kiedyś musiał
i powstała bardzo fajna peczerdziecha. Gratuluję.
i powstała bardzo fajna peczerdziecha. Gratuluję.
Pozdrawiam Marek - sklejacz fabrycznych części,przeznaczonych do samodzielnego montażu.
- bestialsko
- x 117
Przeładny!
Fascynują mnie modele z niewidzialnymi łączeniami poszycia ;)
Fascynują mnie modele z niewidzialnymi łączeniami poszycia ;)
Pzdr.
BES.
BES.
I ja rowniez dolaczam sie do oklaskow! Nie dosc ze swietnie wykonany model, to jeszcze bardzo dobre zdjecia. Warto dodac ze wszystko zajelo Ci 2 miesiace z delikatna gorka. Czyli oklaski potrojne.
Twoja relacja spowodowala, ze niedawno sprzedany z kolekcji model, musze kupic raz jeszcze i to w dwoch egzemplarzach.
Czekam na kolejny raport z budowy modelu i raczej nie zdziwie nikogo, jak bede postulowal za kolejnym samolotem od AH
Pozdrawiam i raz jeszcze gratuluje
Twoja relacja spowodowala, ze niedawno sprzedany z kolekcji model, musze kupic raz jeszcze i to w dwoch egzemplarzach.
Czekam na kolejny raport z budowy modelu i raczej nie zdziwie nikogo, jak bede postulowal za kolejnym samolotem od AH
Pozdrawiam i raz jeszcze gratuluje
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
Jeeez, fantastyczna robota. Świetnie wykonany model, łączenia segmentów mjut!
Dziękuję za uznanie. Bardzo mi miło.
Jak również dziękuje wszystkim namawiaczom na sklejenie "normalnego" samolotu. Sam jestem zaskoczony, że one są takie fajne jak stoją na własnej półce, a także, nieco zaskoczony, że udało się go dość sensownie skleić
Co wcale nie oznacza, że zamierzam porzucić "proste" samolociki. Zawsze można się na nich podszkolić, lub wypróbować coś nowego. Poza tym polubiłem je. Coś już nawet rozgrzebałem , ale na razie pomalutku idzie, bo trzeba się za robotę zawodową wziąć, która mnie intensywnie napadła i nie mam tyle czasu co w grudniu.
dobra, za jakiś czas może sobie trzasnę P-40 E do kompletu. Choć i tak jest Wam doskonale znany, to w sumie nuda ...
pzdr Grzegorz
Jak również dziękuje wszystkim namawiaczom na sklejenie "normalnego" samolotu. Sam jestem zaskoczony, że one są takie fajne jak stoją na własnej półce, a także, nieco zaskoczony, że udało się go dość sensownie skleić
Co wcale nie oznacza, że zamierzam porzucić "proste" samolociki. Zawsze można się na nich podszkolić, lub wypróbować coś nowego. Poza tym polubiłem je. Coś już nawet rozgrzebałem , ale na razie pomalutku idzie, bo trzeba się za robotę zawodową wziąć, która mnie intensywnie napadła i nie mam tyle czasu co w grudniu.
He, he
dobra, za jakiś czas może sobie trzasnę P-40 E do kompletu. Choć i tak jest Wam doskonale znany, to w sumie nuda ...
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Re: [R/G] Curtiss Tomahawk IIB (1/33 AH)
--------||--------
--------||--------
--------||--------
...
--------||--------
--------||--------
--------||--------
...
--------||--------
Re: [R/G] Curtiss Tomahawk IIB (1/33 AH)
Zacny Tomahawk, wyrazy uznania!
To co teraz? Okręt/statek, czy dalej bujasz w obłokach
To co teraz? Okręt/statek, czy dalej bujasz w obłokach