Parowóz Tkt48 projekt własny
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: Parowóz Tkt48 projekt własny
cudeńko
Tak się tylko zastanawiam czy drzwi dymnicy nie są za cienkie? Ten szczegół zwrócił moją uwagę, no i to serduszko bym wypier...niczył ;)
Reszta ok, momentami mam wrażenie, że oglądam swój model!
Reszta ok, momentami mam wrażenie, że oglądam swój model!
Bry.
No i co powiedzieć, spier...... sprawę i tylo. Jak mogłem tego nie dojrzeć. A co do serca, ja wiem mnie tam nie przeszkadza. Ale ikszejsze mam pytanko odnośnie skrzyni węglowej, mianowicie czy ona też zwęża się ku tyłowi?
No i co powiedzieć, spier...... sprawę i tylo. Jak mogłem tego nie dojrzeć. A co do serca, ja wiem mnie tam nie przeszkadza. Ale ikszejsze mam pytanko odnośnie skrzyni węglowej, mianowicie czy ona też zwęża się ku tyłowi?
Nie, nie zwęża się.
Klint,
Jeżeli będziesz chciał poprawiać dzdwi dymnicy to napisz, podeślę fajne rysunki ;)
Jeżeli będziesz chciał poprawiać dzdwi dymnicy to napisz, podeślę fajne rysunki ;)
Teraz Panie kol. to już kicha, ale masz fotki budy maszynisty? Chodzi mi czy na suficie są deski czy nie bo na moich fotkach desek nie widzę wiec...
- Heinrich Kosmala
- x 169
Dla kogoś, kto się na tym (budowie lokomotyw) nie zna, ale chciałby wiedzieć:
Co to oznacza konkretnie? Na którym zdjęciu to widać?
- Heinrich Kosmala
- x 169
Dzięki, ale zdjęcia nie widać – tylko „czarna plama“.
Bo to pewnie komiks: przygody murzyna w kopalniHeinrich Kosmala pisze: ↑śr maja 20 2020, 10:05 Dzięki, ale zdjęcia nie widać – tylko „czarna plama“.
Śledzę wątek i nie mogę doczekać się kolejnych fotek z relacji...