witam wszystkich i pozdrawiam tak jak obiecałem wcześniej że dostarczę wam moje prace rysunkowe namalowałem dwa pojazdy pożarnicze pierwszyz nich to samochód star 244 a drugi star 266 z nadwoziem mojego projektu napiszcie co sadzicie o wykonaniu tych pojazdów wkrótce dostarczę więcej obecnie pracuję nad starem 2244 z 6 osobowa kabiną i starem 660.
okazyuje się że załacznik znaczy zdjęcie jest za duże może kierownik coś poradzi bo ja już nie potrafię a szkoda bo tak chciałbym tu pokazać mojke dokonania
Musisz za pomocą dowolnego programu graficzengo, np. Irfan View skompresować fotkę, to znaczy zapisz to jako jpg. na przykład z 50-cio procentową kompresją , poza tym pamietaj o maksymalnej rozdzielczości zdjęcia, tzn. 640x480. W razie czego poslij mi te fotki na maila a ja juz sie nimi zajme
Strasznie niekonwencjonalne podejście do zagadnienia. Szczerze mówiąc nie wiem co powiedzieć ponieważ chyba nie wszystko rozumiem. Najbardziej mnie zastanawiają te piły tarczowe w miejscu kół ....
pomijając piły tarczowe ....
Rozumiem , że obok oczywistych zastosowań koguta i drabinki masz wizję zagospodarowania całego nadwozia ?
czy skupiasz się wyłącznie nad design`em zewnętrznym
Norske Love 1:75 - początek krucjaty 2006 ... a dalej to się zobaczy