gk pisze:Ale mogłeś te liny na "burcie" łodzi zrobić 3D
Wiedziałem! Zastanawiałem się nad tym wcześniej ale wygrało lenistwo
Teraz nie pozostało mi nic innego jak akcja w stylu "potrzymaj mi piwo"
Chyba lepiej ale za to ile się nabałem jak poprawiałem czarne po przyklejeniu bo o dziwo specyfik do poczerniania nie zadziałał na mój jedyny dostępny drucik 0,15 mm...
Pozdr
Piotr
Fx-video.blogspot pisze:Piotr80 - przeglądałem relację i widziałem jak lutujesz. Moje pytanie dotyczy , co to, jak lub skąd masz proste druciki do lutowania ?
Drucik mosiężny lub miedziany w szpulach znaleziony na allegro i wyprostowany w palcach
BTW oglądam fotki łódki Sierpuchowa i jego braci ze strony Balancera eRU a tam... Silnik Mercury 40...W wycinance NIET i co teraz? Gul...Grzesiek a jak myślisz?
Tymczasem stacja MG-757
Piotr80 pisze: ↑sob gru 18 2021, 0:39
Gul...Grzesiek a jak myślisz?
Rób, albo nie rób. Oto jest odpowiedź
Ty jesteś matros. Ściąga się taki osprzęt i chowa gdzieś ? Nie mam pojęcia. Z drugiej strony imitacja takiego motórka w 200 to nie problem raczej. Więc ?
A czy aby ta rosyjska korablia aby dobrze zabezpieczona przed pożarem? Bo jakoś ostatnio łatwo się zapalają...
Przechodząc jednak do meritum to ładnie ci Piotrze wychodzą szczegóły, biorąc pod uwagę że wszystko 4 razy mniejsze jak zwykle.
Obserwuję dalej, bo do końca już niedaleko.
Cze w Nowym Roku!
No i cze Rumcajsie! Dobrze Ciebie znowu czytać na forum ale jeszcze ciekawiej by było jakbyś pokazał jak tam się chowie Twój Kraken?
Co do Rosyjskich "problemów" to na Sierpuchowie aż tak dużo kompozytu jak na Stiereguszczych/Grjemjaszczych raczej nie ma ale stocznia to wbrew pozorom jedno z najniebezpieczniejszych miejsc dla okrętów wojennych. Wystarczy temperatura i nasączona jakimś rozpuszczalnikiem szmata i robi się niebezpiecznie, tym bardziej w suchym doku...
Ale wracając do tematu to już chyba jedna z ostatnich odsłon przed galerią końcową