[pytania) Budowa Okz32
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
Dzięki administratorowi udało się zamieścić rysunek do mojego problemu,za co mu wielkie dzieki.Może teraz ktoś bedzie umiał odpowiedziec.Własciwie to jest po fakcie bo mój model skleiłem z drugą wersją na rysunku.Może ktoś skleja ten model, bo z tego co czytałem to dużo forumowiczów posiada ten model.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
No własnie boje sie teraz że mi kocioł bedzie zwisał,albo bedzie pochylony do przodu,ale to dopiero wyjdzie w trakcie dalszego sklejania.A to jeszcze długa droga bo teraz bede sklejał koła, ale aż sie boje zeby ich nie zchrzanić.Przyglądałem się zdjęcią, które są na konradusie i tam nie dostrzegam takiej szczeliny, chociaz mało co widać to moge się mylić. Skoro wydawca skorygował to nie można było wprowadzic poprawek do wycinanki?. I wogóle te cześci sa czerwone a w wycinance czarne więc model był pewnie waloryzowany.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja mam tylko I-sza czesc [drugiej z nr 12/83 niemam] jesli ktos ma i moze zeskanowac w 300dpi - to bede bardzo wdzieczny.
Jutro [wtorek] zeskanuje to co mam i moge wystawic ....
A analiza tego wzkazuje, ze czesc 2d powinna sie konczyc rowno z dolna krawedzia czesci 18.
Tak przynajmniej JA interpretuje te rysunki.
Z drugiej strony wozki Krauss-Helmholtza sa tak uproszczone, ze az boli glowa, choc niewykluczone, ze jest to podyktowane procesem technologicznym i tworzywem jakim jest papier ...
Zreszta bedziecie mogli sami zobaczyc ...
Jutro [wtorek] zeskanuje to co mam i moge wystawic ....
A analiza tego wzkazuje, ze czesc 2d powinna sie konczyc rowno z dolna krawedzia czesci 18.
Tak przynajmniej JA interpretuje te rysunki.
Z drugiej strony wozki Krauss-Helmholtza sa tak uproszczone, ze az boli glowa, choc niewykluczone, ze jest to podyktowane procesem technologicznym i tworzywem jakim jest papier ...
Zreszta bedziecie mogli sami zobaczyc ...