Ufff udało mi się skończyć bydlaka czy było ciężko ? tak czy były problemy? tak ale jakoś wyszło, choć mogło być lepiej ale nie można mieć wszystkiego W modelu użyłem laserowo wycinanych części gdzie było miłe zaskoczenie bo bieżniki były na barwionym papierze a do tego też była folia na szyby
[G] Jelcz 422 GCBA 1:25 Answer
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- diax_firefighter
- x 25
- Heinrich Kosmala
- x 169
Re: [G] Jelcz 422 GCBA 1:25 Answer
Bardzo fajnie zbudowany model – gratulacje!
Tylko (chyba?) autor wycinanki się nie popisał; gdy spojrzy się w lusterko wsteczne swojego samochodu doganianego właśnie przez wóz strażacki, widać tam „pożarna straż” – chyba powinno być „straż pożarna”?
Tylko (chyba?) autor wycinanki się nie popisał; gdy spojrzy się w lusterko wsteczne swojego samochodu doganianego właśnie przez wóz strażacki, widać tam „pożarna straż” – chyba powinno być „straż pożarna”?
Ekstra.
Czy ten model posiada możliwość podniesienia żaluzji ?
Czy jest jakieś wyposażenie wnęk?
Czy ten model posiada możliwość podniesienia żaluzji ?
Czy jest jakieś wyposażenie wnęk?
- diax_firefighter
- x 25
Tiaaaa Dzięki za miłe słowa co do napisu to też w oczy piecze ale chciałem zrobić to w standardzieHeinrich Kosmala pisze: ↑ndz sty 01 2023, 22:07 Bardzo fajnie zbudowany model – gratulacje!
- diax_firefighter
- x 25
Model super, zastanawiałem się nad zakupem, i widzę że warto.
- diax_firefighter
- x 25