Tak. Mam plan psiknąć całość matowym lakierem.Mateusz Skałecki pisze: ↑pn lut 12 2024, 0:03 Zakładam że to przednie koło zmatowisz bo się świecie jak nie powiem co.
[R] Su-7 BM ANSWER 2/2015
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: [R] Su-7 BM ANSWER 2/2015
-
- x 33
Model prezentuje się świetnie.
Galeria końcowa.
Zdjęcia robione w domu przy dużym oknie od strony słońca.... Są nie do końca oświetlone tak jakbym chciał...I chyba trzeba będzie cyknąć kilka fotek w plenerze.
Zbiorniki zaglutowane i pomalowane. Nie wyszły najlepiej. Za to owiewka.... jest totalnie skopana. Próbowałem sam tłoczyć. Pośpiech jest złym doradcą. A działałem pod presją czasu. Tak bardzo chciałem wyrobić się na Warszawę... I wyrobiłem się...
Psiknięty na koniec jakimś lakierem w sprayu.
Efekt oceńcie sami:
Ale i tak cieszę się, bo jest to mój pierwszy sklejony i zarazem ukończony model po 10 letniej przerwie.
Dziękuję.
Zdjęcia robione w domu przy dużym oknie od strony słońca.... Są nie do końca oświetlone tak jakbym chciał...I chyba trzeba będzie cyknąć kilka fotek w plenerze.
Zbiorniki zaglutowane i pomalowane. Nie wyszły najlepiej. Za to owiewka.... jest totalnie skopana. Próbowałem sam tłoczyć. Pośpiech jest złym doradcą. A działałem pod presją czasu. Tak bardzo chciałem wyrobić się na Warszawę... I wyrobiłem się...
Psiknięty na koniec jakimś lakierem w sprayu.
Efekt oceńcie sami:
Ale i tak cieszę się, bo jest to mój pierwszy sklejony i zarazem ukończony model po 10 letniej przerwie.
Dziękuję.
W sumie nie jest źle.
Owiewka faktycznie odstaje in minus
Nie dość, że plaskata, to jeszcze ramki na chybcika polepione.
Co następne?
EDIT
już wiem
Owiewka faktycznie odstaje in minus
Nie dość, że plaskata, to jeszcze ramki na chybcika polepione.
Co następne?
EDIT
już wiem
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
No niestety owiewka to masakra. Jak mówiłem presja czasu i nie wytrzymałem ciśnienia.
Zauważyłeś co jest następne