Znów zawracam Wam głowę, ale...
czas znów zrobić wrzutkę :-)
- klasa: 600
- seria: Argonauta
- nazwa: Serpente
- skala 1:400
- autor: Mariusz Baron
- klasa: 600
- seria: Argonauta
- nazwa: Jantina
- skala 1:400
- autor: Mariusz Baron
Tak więc obecnie wygląda seria Argonauta:
A całość włoskiej floty podwodnej w moim posiadaniu to już niezła siła
I powolutku rodzi się pomysł na dioramkę:
[G] Serpente i Jantina 1:400 - Regia Marina rośnie w siłę - sklejanie testowe
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: [G] Serpente i Jantina 1:400 - Regia Marina rośnie w siłę - sklejanie testowe
Piękna kolekcja.
Ale skoro ma być dioramka to pewnie jakaś woda na niej będzie więc utopienie modelu w tej wodzie wymagać chyba będzie aby choć trochę części poniżej linii wodnej w tym modelu było. Chyba że okręt będzie "stał" na redzie albo przy nadbrzeżu portowym. No ale dioramki morskiej jeszcze nigdy nie robiłem choć jedną kiedyś tam zacząłem i leży już naście lat w szafie, nawet nie pamiętam w której.
Ale skoro ma być dioramka to pewnie jakaś woda na niej będzie więc utopienie modelu w tej wodzie wymagać chyba będzie aby choć trochę części poniżej linii wodnej w tym modelu było. Chyba że okręt będzie "stał" na redzie albo przy nadbrzeżu portowym. No ale dioramki morskiej jeszcze nigdy nie robiłem choć jedną kiedyś tam zacząłem i leży już naście lat w szafie, nawet nie pamiętam w której.
- Sklejacz Maciej
- x 109
Re: [G] Serpente i Jantina 1:400 - Regia Marina rośnie w siłę - sklejanie testowe
Zaglądam, podglądam, podziwiam.
Taki to drobiazg, że trudno mi sobie wyobrazić to moich rękach. Tym bardziej więc podziwiam i gratuluję zacnej kolekcji.
Pozdrawiam.
Taki to drobiazg, że trudno mi sobie wyobrazić to moich rękach. Tym bardziej więc podziwiam i gratuluję zacnej kolekcji.
Pozdrawiam.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.