[R] Yamashiro, AH 1/92, skala1:300.
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: [R] Yamashiro, AH 1/92, skala1:300.
Ten efekt to chyba jakaś skaza druku. Po pierwszych fotkach też myślałem, że się zagniotła.
W budowie: Halny;
Eeee. Zgnieciona. I to mocno.
Choć trzeba Michałowi oddać, że jest coraz lepszy
Bardzo dobry reling. Co to?
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Witam.
Nadbudówka faktycznie zgnieciona ale już nie naprawię bo za bardzo nie chce wracać do swojego położenia, dzięki Grzegorz za uwagę, mocno motywuje, reling to wycinany laserowo gotowiec z GPM taki nawet fajny i zgrabny.
Nadbudówka faktycznie zgnieciona ale już nie naprawię bo za bardzo nie chce wracać do swojego położenia, dzięki Grzegorz za uwagę, mocno motywuje, reling to wycinany laserowo gotowiec z GPM taki nawet fajny i zgrabny.
Bo ścianki trzeba podklejać. Tak, wydłuża to budowę. Tak, to dodatkowa praca. Mało efektowna. Ale się opłaca. Szczególnie w takich konstrukcjach, w których nakłada się jedne pudełka na drugie i je dociska do siebie
Jak na laserowy reling to faktycznie zgrabnie wygląda. Daj przy okazji jakieś zbliżenie.
Jak na laserowy reling to faktycznie zgrabnie wygląda. Daj przy okazji jakieś zbliżenie.
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Witam.
Tym razem wykonałem artylerię główna, lufy zamówiłem w Rufio 3D, są żywiczne i bardzo fajnie wyglądają.
Pozdrawiam Michał.
Tym razem wykonałem artylerię główna, lufy zamówiłem w Rufio 3D, są żywiczne i bardzo fajnie wyglądają.
Pozdrawiam Michał.