Relacja z budowy: Ford Aeromax- plastik
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Wreszcie kolejnych kilka fotek:
Zrobine częściowo zawieszenie i obie napędowe osie wraz z wałami napędowymi. Wszystko oczywiście jeszcze w rozsypce, ale niedługo juz montuje to do kupy.
Dziś dla odmiany złożyłem do kupy całą przyczepe. Jezu ludzie jaki to jest moloch Jak bede mial aparat to wrzuce foto. Teraz czeka mnie jeszcze szpachla i malowanie podkładem
Zrobine częściowo zawieszenie i obie napędowe osie wraz z wałami napędowymi. Wszystko oczywiście jeszcze w rozsypce, ale niedługo juz montuje to do kupy.
Dziś dla odmiany złożyłem do kupy całą przyczepe. Jezu ludzie jaki to jest moloch Jak bede mial aparat to wrzuce foto. Teraz czeka mnie jeszcze szpachla i malowanie podkładem
- Radek Zamość
Witam!
I znów kolejna porcja zdjęć
Tym razem przedstawiam doklejone juz do ramy całe tylne zawieszenie z osiami, oraz przygotowane juz do wklejenia elementy osi przedniej! (ostatnie zdjęcie)
Zdjęcia troszke za ciemne wyszły, no ale co zrobić
Obecnie pracuje nad silnikiem.
Niedługo pewnie wrzuce z tego jakąś fotke
I znów kolejna porcja zdjęć
Tym razem przedstawiam doklejone juz do ramy całe tylne zawieszenie z osiami, oraz przygotowane juz do wklejenia elementy osi przedniej! (ostatnie zdjęcie)
Zdjęcia troszke za ciemne wyszły, no ale co zrobić
Obecnie pracuje nad silnikiem.
Niedługo pewnie wrzuce z tego jakąś fotke
Re: Revell is gut
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi??!!Masztal5 pisze:koniu dlaczego muwisz revell jest zadny
Dobrydzień Państwu!
Niestety w tym wątku chwilowy przestój z powodu poprawek egzaminów jakie mam do zrobienia ( no cóż nie we wszystkim człowiek jest najlepszy ). Ale jak tylko sie uporam (bodaj szczęśliwie!!) to ruszam dalej z pracami.
A tak w chwili przewry zapraszam do przejżenia:
http://www.tamiya.com/english/products/ ... /index.htm
"zakochałem się" po uszy!! Nie bede teraz mógł spać
Trzeba wziąść się do roboty, zacisnąć pasa, nie wydawac kasy na i zbierać zbierać zbierać!!
Ale zdobęde go!! Musze!!
Niestety w tym wątku chwilowy przestój z powodu poprawek egzaminów jakie mam do zrobienia ( no cóż nie we wszystkim człowiek jest najlepszy ). Ale jak tylko sie uporam (bodaj szczęśliwie!!) to ruszam dalej z pracami.
A tak w chwili przewry zapraszam do przejżenia:
http://www.tamiya.com/english/products/ ... /index.htm
"zakochałem się" po uszy!! Nie bede teraz mógł spać
Trzeba wziąść się do roboty, zacisnąć pasa, nie wydawac kasy na i zbierać zbierać zbierać!!
Ale zdobęde go!! Musze!!