artcor pisze:Jest tylko jeden feler, nie wiem gdzie taki arkusz odpowiedniej folii czy plastiku dostac a co za tym idzie cena tez pozostaje nieznana ...
W kazdej naswietlarni.
Jak ktos chce, to moge skolowac takie cos - z tym, ze max. szerokosc to jest 55 cm, a wysokosc- roznie, ale najczesciej 43 cm
Mam tego w miesiacu jakies 4-5 sztuk, czasami wiecej...
Wiec zamowienia prosze skladac na priv - jestem z Radomia, wiec bede takze na konkursie, ktory bedzie 28-30 maja - nie bylo by problemu z transportem
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
Wujku, ale co mam Ci wybaczyć?? Dobrze jest od kogoś się uczuć!! A Ty właśnie spełniasz tu taka role, jeśli nie zauważyłeś, wielu młodszych kolegów tak jak ja bierze z ciebie przykład!! Pozdrawiam
Wspaniale wyszła ta waloryzacja . Gdybym miał cyfrówke to pokazałbym swoja arizone która nieodsc ze jest po bliskim spotkaniu z moją 2 letnia chrześnica to jeszcze pokrywa ja warstwa kurzu!! Całkiem jakby oglądac zdjecia jakiegos wraku
pewnie sie powtarzam, bo nieczytałem poprzednich sześćdziesięciu postów. Kurz można usuwać z trudno dostępnych miejsc sprężonym powietrzem, do kupienia w sklepach ze sprzętem komputerowym. Wygląda to jak fabra w spray'u, tyle że to sam luft. Nadaje sie to do czyszczenie z kurzu wszystkiego gdzie trudno sie dostać.
PEwnien pan mi kiedyś opowiadał że miał jego kolega w swojej kolekcji setki modeli samochodów - wszysstkie były umieszczone w gablotce ala Okonek. Podobno gościu przez cały weekend czyścił te modele z kużu zwykłą wilgodną szmatką. Robił to 2 razy na miesiąc.
okonku czy to twoja prywatna kolekcja?? gablotka jest mega!! A czy ona jest podswietlana? bo widac tam jakis kabel. Mam prośbe czy mógłbys mi wysłąc jeszcze fotke z profila?? Bo włąsnie mysle o zrobieniu czegos takiego!! Pozdrawiam!!
Witajcie Koledzy
U mnie pod sufitem wiszą dwa żaglowce jeden plastyk a drugi karton odkurzam je z wierzchu do środka nie zaglądam bo za wysoko. Prubowałam odkurzaczem mało co żagli się nie pozbyłam a i mąż miał by co mi wypominać więc dałam spokój, patrzę kiedy linki będą grubsze od masztów
Ela