Drodzy koledzy pancerniacy i nie tylko!! Mam pytanie?! Jakoż, iż budowa mojego Tygryska dobiega końca zastanawiam się, co zmajstrować teraz? Oczywiście chodzi mi o jakiś pojazd!! W stercie modeli znalazłem „Goździka” z Questa (wygranego u Frytka ) i FV 101 "Scorpiona" z Modelika. I moje pytanie brzmi czy ktoś poleci mi jakiś inny model czy walczyć z wyżej wymienionym, jeśli tak to, z którym?? Pozdrawiam pancerna brać!!
Tatusiek tez namawia mnie na Gożdzika i nawet obiecał ze jak go skoncze to kupi mi Kraba!! Ale poczekamy az wypowie sie reszta "artystów"
PS. Wujaszku mój tato jest pełen podziwu dla twojej twórczosc!! Jak mu pokazałem relacje z Carro Armato to powiedział jedno słowo !! Ale nie moge go napisac bo bedzie *BIP*!!
Czekam na dalsze opinie i propozycje!! A moze ktos juz popełnił którys z powyzszych modeli??
PS 2. Frytku czy mógłbys cos powiedziec na temat "Goździka" i jego sklejalnosci??
Ja teraz sklejam Goździka (też wygranego ), a że pojazdów tego rodzaju raczej nigdy nie sklejałem idzie mi słabo i wstyd pokazać. Chociaż jak podretuszuje tu i tam to pewnie pokażę.
Model StuG'a 40 widziałem sklejony na żywo i prezentował się zaj****, jak jest ze sklejalnością nie wiem, ale z tego co widziałem to da się go skleić, i to skleić dobrze. A efekt??? Cóż jak już mówiłem robi wrażenie...