Diorama Mundzia - Pierwszy element - BMW R-75
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
- x 8
Moi drodzy, zbliża się do końca milowymi krokami relacja z budowy motórka. Przed nami nastepne elementy. W tym żołnierzyki, ale niestety nie te z Dragona, o których pisze Qrchaczek, bo niestety nie ten okres dziejów. Musiałbym wybierać między "niszczycielami czołgów", a motórkiem. Do motórka już się przyzwyczaiłem, zatem niech zostanie.
W załączeniu dwie fotki wykonane przez Vivita, co oczywiście oznacza nowy eksperyment. Ujęcia te same, tylko, że pierwsza fotka z użyciem lampy błyskowej, a druga bez. Co kto lubi.....
42. BMW R 75 - 16 43. BMW R 75 - 17
Uśmiech eksperymentalny,
W załączeniu dwie fotki wykonane przez Vivita, co oczywiście oznacza nowy eksperyment. Ujęcia te same, tylko, że pierwsza fotka z użyciem lampy błyskowej, a druga bez. Co kto lubi.....
42. BMW R 75 - 16 43. BMW R 75 - 17
Uśmiech eksperymentalny,
Ostatnio zmieniony śr cze 22 2005, 22:15 przez Edmund_Nita, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- x 8
Dzięki Okonku i Vivicie za gratulacje. Trochę jestem zdziwiony wyróżnieniem w postaci fotki tygodnia, ale jak już jest , to bardzo się cieszę.
Na zakończenie wątku jeszcze dwie fotki, taken by Vivit, ukazujące motórek na tle mojego przymiaru modelarskiego. Plan ogólny i małe zbliżonko.
44. BMW R 75 - 18 45. BMW R 75 - 19
P.S.: Drodzy moderatorzy, proszę o radę. Czy dla Kubelwagena mam otworzyć nowy, odrębny wątek, czy też lepiej będzie zmienić tytuł wątku o BMW i wstawić Kubelwagena po motórku?
Uśmiech motórkowo-finalny,
Na zakończenie wątku jeszcze dwie fotki, taken by Vivit, ukazujące motórek na tle mojego przymiaru modelarskiego. Plan ogólny i małe zbliżonko.
44. BMW R 75 - 18 45. BMW R 75 - 19
P.S.: Drodzy moderatorzy, proszę o radę. Czy dla Kubelwagena mam otworzyć nowy, odrębny wątek, czy też lepiej będzie zmienić tytuł wątku o BMW i wstawić Kubelwagena po motórku?
Uśmiech motórkowo-finalny,
Ostatnio zmieniony śr cze 22 2005, 22:19 przez Edmund_Nita, łącznie zmieniany 3 razy.
Edmundzie fajny ten motor oj fajny a kubelwagena będziesz robił z jakiego zestawu Tamiya jest super a Italeri taka dosyś średnia.
Pozdrawiam Paweł
Pozdrawiam Paweł
Ukończone: M 113 Fitter
nie jest taka zła. tylko narobić się trzeba rzeczywiście ciut więcej. ale za to o połowę tańsza
zapraszam na Forum Historyczne
-
- x 8
Cześć Fidel. Italeri. I to ze względów ekonomicznych. Peter pisze, że dwa razy tańsza. U nas w Koszalinie trzy razy tańsza niż Tamiya. I wszystko jasne. Mam możliwość grzebania w Tamiyi w sklepie (zaprzyjaźnieni handlowcy), to popatrzę jakie tam różnice występują i coś pokombinuję. Zapewniam, że kubelwagen nie będzie sklejony wprost z pudełka. Niektórzy na forum - nie będe wskazywał drogi Fidelu palcem - postawili wysoko poprzeczkę, że nie wypada ot tak sobie byle co zbudować. A poza tym ten strasznie wymagajacy Wujek. Ciągle się czai. Czuję jego oddech na plecach.
Uśmiech nowozarazwątkowy,
Uśmiech nowozarazwątkowy,
Ostatnio zmieniony śr cze 30 2004, 12:57 przez Edmund_Nita, łącznie zmieniany 1 raz.