Wakacyjna zabawa forumowiczów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Co oznacza pojazdy z jego rodziny ???Vivit pisze:no przyszedł czas na kolejne pytanie.
... i w jakich krajach pojazdy z jego rodziny są użytkowane ?
Czy chodzi o wszystkie maszyny wyprodukowane przez tego producenta, czy co ??? czemu te pytania są tak dziwnie konstruowane ???
ps. dopiero co wróciłem z obrony i dlatego tak późno zadaję pytanie...
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
Pokaże na przykładach:kopajt pisze:Co oznacza pojazdy z jego rodziny ???Vivit pisze:no przyszedł czas na kolejne pytanie.
... i w jakich krajach pojazdy z jego rodziny są użytkowane ?
Czy chodzi o wszystkie maszyny wyprodukowane przez tego producenta, czy co ??? czemu te pytania są tak dziwnie konstruowane ???
ps. dopiero co wróciłem z obrony i dlatego tak późno zadaję pytanie...
Czołgi "Tiger", czyli gdzie były użytkowane Tiger I, King Tiger itd..
Karabiny "Maverick", czyli gdzie były użytkowane M4A1, M16 itd...
Mam nadzieję, że zrozumieliście.
Dzieki że mnie nie zlinczowaliscie..) a Vivitowi dziekuje za iście salomonowy wyrok:))
Moja wina, że nie byłem precyzyjny z datą.. zaś co do reszty - temat wydał mi się na tyle ciekawy, że zostawiłem to pytanie jakim je widzieliście... w rezultacie bardzo korzystnie punktowo wyszło:)) Niestety, ze względu na rozkład dnia nie byłem w stanie podać swoich wyjaśnień wcześniej..
Możecie byc pewni, że pozostałe dwa pytania są bardzo krótkie i wymagają tylko po jednej odpowiedzi..
Moja wina, że nie byłem precyzyjny z datą.. zaś co do reszty - temat wydał mi się na tyle ciekawy, że zostawiłem to pytanie jakim je widzieliście... w rezultacie bardzo korzystnie punktowo wyszło:)) Niestety, ze względu na rozkład dnia nie byłem w stanie podać swoich wyjaśnień wcześniej..
Możecie byc pewni, że pozostałe dwa pytania są bardzo krótkie i wymagają tylko po jednej odpowiedzi..
Marcin
Stocznia coś tam po cichu dłubie:)
Stocznia coś tam po cichu dłubie:)
Panowie spokojnie to tylko zabawa jak to zaznaczyłem na samym początku...więc jak ktoś pyta o śmigłowiec to rozumiem że wszystkie jego odmiany. Gdyby pytał o konkretną wersję to by to zaznaczył bardzo wyraźnie.. A tak po za tym to narazie strzelacie całkiem nieźle....więc bawmy się dalej....Ja podaję tylko wasze pytania bez ingerencji w ich treść. Jeżeli będą pretensje co do odpowiedzi autor będzie się tłumaczył na następny dzień....