Wakacyjna zabawa forumowiczów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
No więc tak zaliczyłem wpadkę ..faktycznie Jari przeoczyłem twój mail nie wiem jak to sie stało ale przeoczyłem, tym bardziej że jest opisany zgodnie z moimi sugestiami.......więc zaraz skoryguję punktację.
Teraz przeszukałem jeszcze raz pocztę z dnia 9 lipca i też znalazłem twój post MDoro ale oznaczony jako Michał.....przepraszam za pomyłkę dobrze że sprawdzacie....
UWAGA !!!
Ponieważ w tym gąszczu trochę się gubię, to proponuje wysyłać maile za potwierdzeniam odbioru i opisywać zgodnie z opisem wyżej.... to mi ułatwi odnajdywanie odpowiedzi a Wy otrzymacie potwierdzenia że wiadomość została odebrana....
Teraz przeszukałem jeszcze raz pocztę z dnia 9 lipca i też znalazłem twój post MDoro ale oznaczony jako Michał.....przepraszam za pomyłkę dobrze że sprawdzacie....
UWAGA !!!
Ponieważ w tym gąszczu trochę się gubię, to proponuje wysyłać maile za potwierdzeniam odbioru i opisywać zgodnie z opisem wyżej.... to mi ułatwi odnajdywanie odpowiedzi a Wy otrzymacie potwierdzenia że wiadomość została odebrana....
Ja się załamię...sorry SZ.G. kurna nie było opisu że to pytanie nr 8 i pominąłem przy dodawaniu punktów........ale znalazłem..... doszło o godzinie 00.54....i co gorsza z poprawną odpowiedzią.... już koryguje....
Panowie po dzisiejszym pytaniu nr 10. podam tabelę jeżeli ktokolwiek stwierdzi brak punktów proszę monitować.....będę sprawdzał.....
Panowie po dzisiejszym pytaniu nr 10. podam tabelę jeżeli ktokolwiek stwierdzi brak punktów proszę monitować.....będę sprawdzał.....
No i zaczynamy drugą dziesiątkę.
Pytanie nr 11.
Prosze podać nazwe dwóch skuterów (jeden brytyjski drugi amerykanski) użytych przez spadochronowe wojska aliancke w czasie operacji "Market Garden"
Jak zwykle odpowiedzi wyłącznie na adres vivit@o2.pl z tematem "odp. 11 - pseudonim" i potwierdzeniam odbioru ( to dla zwiększenia pewności że przeczytałem )
Pytanie nr 11.
Prosze podać nazwe dwóch skuterów (jeden brytyjski drugi amerykanski) użytych przez spadochronowe wojska aliancke w czasie operacji "Market Garden"
Jak zwykle odpowiedzi wyłącznie na adres vivit@o2.pl z tematem "odp. 11 - pseudonim" i potwierdzeniam odbioru ( to dla zwiększenia pewności że przeczytałem )
Wracamy do pytania nr 10 ze zdjęciem, którego autorem jest Szydercza Gała.
Pytanie brzmiało :
Co to za okręt ( może byc bliźniak ) ?
Odpowiedź w/g autora brzmi :
Scharnhorst ( lub Gneisenau )
Poprawnie odpowiedzieli i otrzymują 2 pkt. :
Gutor
Kopajt
Martez
Łosiu
Jeta
Balcer
Piotr73
Pytanie jak widać sprawiło odrobinę kłopotu. Tylko 7 osób zdecydowało się odpowiadać i zrobili to poprawnie. Korekta punktowa wyniosła 39% co oznaczało by utratę -20 pkt.
Pytanie brzmiało :
Co to za okręt ( może byc bliźniak ) ?
Odpowiedź w/g autora brzmi :
Scharnhorst ( lub Gneisenau )
Poprawnie odpowiedzieli i otrzymują 2 pkt. :
Gutor
Kopajt
Martez
Łosiu
Jeta
Balcer
Piotr73
Pytanie jak widać sprawiło odrobinę kłopotu. Tylko 7 osób zdecydowało się odpowiadać i zrobili to poprawnie. Korekta punktowa wyniosła 39% co oznaczało by utratę -20 pkt.
Drogi Vivicie - masz pomyłkę w tabeli.
Na kompie mam taką samą tabelkę i wynika z niej, że nie wprowadziłeś korekty punktowej po pytaniu o Cobrę - w tabeli masz ludzi którzy mają po jednym punkcie, a przecież po korekcie mieli mieć po 2 punkty.
Na kompie mam taką samą tabelkę i wynika z niej, że nie wprowadziłeś korekty punktowej po pytaniu o Cobrę - w tabeli masz ludzi którzy mają po jednym punkcie, a przecież po korekcie mieli mieć po 2 punkty.
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
No tak to wersja przed poprawkowa.... już zmieniam....a co do Kermeet'a to w informacji o odpowiedziach błędnie podałem że odpowiadał Paperman, a on nie udzielił odpowidzi...chiba oko mi drgnęło i źle spojrzałem na linijki w każdym bądz razie poprawiłem już w informacji i w tabeli jest OK...muszę tylko wprowadzić zmiany o których pisałeś....w pytaniu mDoro...
Dzięki że sprawdzacie....staram się jak moge ale nie zawsze widać wszystko...
Vivit pisze:No tak to wersja przed poprawkowa.... już zmieniam....a co do Kermeet'a to w informacji o odpowiedziach błędnie podałem że odpowiadał Paperman, a on nie udzielił odpowidzi...chiba oko mi drgnęło i źle spojrzałem na linijki w każdym bądz razie poprawiłem już w informacji i w tabeli jest OK...muszę tylko wprowadzić zmiany o których pisałeś....w pytaniu mDoro...
Dziękuję, już wszystko jasne
Coś tam sklejam.... powoli.