Wakacyjna zabawa forumowiczów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Dobrze skoro mogą być problemy, choć wydaje mi się ono jasne, bo słowo ILE już coś oznacza, to ukierunkuje.
Autor pytanie oczekuje liczby ! Po prostu Ile wersji ? Nie trzeba wymieniać, choć lista tych wersji też jest..
Autor pytanie oczekuje liczby ! Po prostu Ile wersji ? Nie trzeba wymieniać, choć lista tych wersji też jest..
Ostatnio zmieniony wt lip 13 2004, 22:21 przez Vivit, łącznie zmieniany 1 raz.
No widzę że zaczynacie myśleć....
Tadziu daj choć trochę postraszyć
Już sobie obmyśliłem jak będę punktował ale poczekam, aż spłynie troszkę odpowiedzi co mnie upewni w moim przekonaniu. W końcu na początku i cały czas podkreślam, że to zabawa.... więc nie mam zamiaru zamienić tego w morderczy wyścig. Piszcie.....piszcie.....
Dobrze zatem miałem coś napisać a Jeta mnie rozproszył......
A no.....
Tak proszę wszystkich aby jednak oprócz liczby podali te wersje, pozwoli mi to porównać odpowiedzi i ewentualnie przyznać owe punkty...
Tadziu daj choć trochę postraszyć
Już sobie obmyśliłem jak będę punktował ale poczekam, aż spłynie troszkę odpowiedzi co mnie upewni w moim przekonaniu. W końcu na początku i cały czas podkreślam, że to zabawa.... więc nie mam zamiaru zamienić tego w morderczy wyścig. Piszcie.....piszcie.....
Dobrze zatem miałem coś napisać a Jeta mnie rozproszył......
A no.....
Tak proszę wszystkich aby jednak oprócz liczby podali te wersje, pozwoli mi to porównać odpowiedzi i ewentualnie przyznać owe punkty...
Zaraz mnie czeka koszmar ale najpierw koleje pytanie..
Pytanie nr 14
Co to bylo :dwójka Toucha?
Odpowiedzi wyłącznie na adres vivit@o2.pl z tematem odp.14 + nick
Pytanie nr 14
Co to bylo :dwójka Toucha?
Odpowiedzi wyłącznie na adres vivit@o2.pl z tematem odp.14 + nick
No tak i zaczęło się wracamy do pytanie nr 13, którego autorem jest Kopajt.
Pytanie brzmiało :
Ile było wersji Samolotu B-25 Mitchell (wliczając prototyp)
Odpowiedź w/g autora jest następująca .:
10 ( NA-40, 1st B-25, B-25, B-25A, B-25B, B-25C, F-10, B-25G, B-25H, B-25J)
Hmm No i się zaczęło...zgryz jak jasny gwint, gdyż większość z was podała tak szczegółowo (z podwersjami), że musiałem wyławaiać co się nadaje...Jak zauważyłem są różnice w podanych przez was oznaczeniach. Jednak dzięki odpowiedzi Jety, Gulusa i kogoś tam jeszcze /kosmicznie wyczerpujące/ mogłem dojść do tego i owego...Reasumując wszyscy podaliście poprawnie wersje więc tym którzy odpowiadali przyznaję po 2 pkt. Tym bardziej że samo pytanie nie było bardzo precyzyjne co mogło mieć wpływ na szukanie odpowiedzi...
Tym razem punktowali za 2 pkt:
Szydercza Gała
Gutor
Messer
mDoro
Gulus
Martez
Łosiu
Jeta
Balcer
Piotr73
Alabama
Kermeet
Dawidsan
No tak korekta wynosi 72% = -20pkt....
Pytanie brzmiało :
Ile było wersji Samolotu B-25 Mitchell (wliczając prototyp)
Odpowiedź w/g autora jest następująca .:
10 ( NA-40, 1st B-25, B-25, B-25A, B-25B, B-25C, F-10, B-25G, B-25H, B-25J)
Hmm No i się zaczęło...zgryz jak jasny gwint, gdyż większość z was podała tak szczegółowo (z podwersjami), że musiałem wyławaiać co się nadaje...Jak zauważyłem są różnice w podanych przez was oznaczeniach. Jednak dzięki odpowiedzi Jety, Gulusa i kogoś tam jeszcze /kosmicznie wyczerpujące/ mogłem dojść do tego i owego...Reasumując wszyscy podaliście poprawnie wersje więc tym którzy odpowiadali przyznaję po 2 pkt. Tym bardziej że samo pytanie nie było bardzo precyzyjne co mogło mieć wpływ na szukanie odpowiedzi...
Tym razem punktowali za 2 pkt:
Szydercza Gała
Gutor
Messer
mDoro
Gulus
Martez
Łosiu
Jeta
Balcer
Piotr73
Alabama
Kermeet
Dawidsan
No tak korekta wynosi 72% = -20pkt....
Ostatnio zmieniony czw lip 15 2004, 11:24 przez Vivit, łącznie zmieniany 2 razy.