Podaj PEŁNĄ nazwę samolotu, którego zdjęcie dodane jest w załączniku.
Podaj też od którego roku jest na wyposażeniu, jaki jest jego napęd i co jest w uzbrojeniu ?
Odpowiedzi wyłącznie na adres vivit@o2.pl z tematem odp. 18 + nick
Wiecie, przeczytawszy pytanie dosłownie, rozumiem, że autor pyta się, nie o to w co uzbrojony może być samolot, ale co jest w tym uzbrojeniu. Chyba powinno odpowiadać się na pytanie, a nie na to jak my, rozumiemy to pytanie?
Masz rację Gulus ja też potraktowałem to jako pytanie o to co jest a nie co może być na uzbrojeniu, ale profilaktycznie wolałem ogólnie napisać co tam można do niego wsadzić.
To samo dotyczy się nazwy. Aż strach pomyśleć z jakich źródeł autor pytania korzystał i co w tej nazwie będzie, czy tylko oficjalna nazwa czy przydomki też.
Ponieważ ja znam odpowiedź proponuję podać ogólną wagę ładunku jaką można powiesić i podać kilka nazw tego uzbrojenia....to powinno wystarczyć...
Pewno i można podwiesić rower jak się ktoś uprze, tu zapewne można wymienić takie standartowe nazwy uzbrojenia opcjonalnego......
Proszę potraktowac to z lekkim dystansem. Ja tak do tego podejdę......więc nie ma o co kopi kruszyć...
PS: acha no pytanie faktycznie niefortunnie napisane ale to nie ja je tak napisałem....faktycznie vchodzi o to w co może być uzbrojony...więc teraz to chyba juz jasne...