KIKS " Gelender "
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Wujek Andrzej
- x 2
KIKS " Gelender "
... miło by było . Kawał drogi masz do Wujka ... kurcze .
Jeszcze wyjaśnienie co to za organizacja ten KIKS "Gelender" :
KIKS - Klub Integracji Kartonowych Sklejaczy ,
Gelender - to przyrząd którego się można przytrzymać idąc w górę po stromych schodach / żeby zbiegiem okoliczności się nie obalić i kopyrtków do tyłu nie zacząć zaliczać / ...
Sprawa klubowego członkostwa otwarta . hej.
Jeszcze wyjaśnienie co to za organizacja ten KIKS "Gelender" :
KIKS - Klub Integracji Kartonowych Sklejaczy ,
Gelender - to przyrząd którego się można przytrzymać idąc w górę po stromych schodach / żeby zbiegiem okoliczności się nie obalić i kopyrtków do tyłu nie zacząć zaliczać / ...
Sprawa klubowego członkostwa otwarta . hej.
- Wujek Andrzej
- x 2
KIKS " Gelender "
Już widniejesz na liście Tymoty ...
W centrum Tych jest parę fajnych Ogródków Piwnych bez "nachalnych nachlanych" a tam ławeczki czyste są , dla wszystkich miejsca wystarczy .
Myślę że spotkamy się jeszcze w lecie , przed nastaniem pory deszczowej ... ?
Wujek
W centrum Tych jest parę fajnych Ogródków Piwnych bez "nachalnych nachlanych" a tam ławeczki czyste są , dla wszystkich miejsca wystarczy .
Myślę że spotkamy się jeszcze w lecie , przed nastaniem pory deszczowej ... ?
Wujek
- Wujek Andrzej
- x 2
KIKS " Gelender "
Gał ... zostaniesz mianowany Głównym zdalnie-korespondencyjnym Recenzentem z ewentualnych spotkań . Z wyłącznością szyderczą .
Zawsze przecie możesz "rzucić okiem" na np. relacje ze spotkania .
Odległość w takim przypadku nieistotna ... chyba ...
To na razie Deptaku rozeznanie ... datę i godzinę ustali się oficjalnie i poda do wiadomości .
Również pozdrawiam .
Zawsze przecie możesz "rzucić okiem" na np. relacje ze spotkania .
Odległość w takim przypadku nieistotna ... chyba ...
To na razie Deptaku rozeznanie ... datę i godzinę ustali się oficjalnie i poda do wiadomości .
Również pozdrawiam .
- Wujek Andrzej
- x 2
KIKS " Gelender "
Gutorku . Na liście . Się nie pyta o zgodę ... się przyjeżdża . O .
Chyba tą cholerną klawiature wywale na "zbity pysk" ... no nie idzie pisać !
Chyba tą cholerną klawiature wywale na "zbity pysk" ... no nie idzie pisać !
Wujku Adrzeju piszę się jak najbardziej na takie spotkanie. Tym bardziej, że rozbawiony jestem do rozpuku cudownie małopolskim słowem "kopyrtków" (entymologia tego słowa prowadzi mnie również w wyobraźni do wyczynów rowerowych. Haha). Lokalizacja jest także super- między Katowicami, a Rudą Śląską (nieźle - Kierowniku - z góry przepraszam). Adrzeju o szczegółach mam nadzieję na rozmowę na priv.
Z KIKS-owym pozdrowieniem.
Jurek.
Z KIKS-owym pozdrowieniem.
Jurek.
Historia II w.ś. na morzu
- Wujek Andrzej
- x 2
KIKS " Gelender "
Jurku , nie ma sprawy .
Widziałeś efekty rowerowych kopyrtków Wujka . Było ci ich pod dostatkiem ...
Tak średnio co 7 - lat jakiś "współużytkownik" polskich dróg do szpitala Wujka deleguje . Zazwyczaj na Oddział Chirurgii . Był Kraków , Mikołów , Nowy Sącz / nawet dwa razy / .
Co trzy lata to sam się ... posyłam , w kopyrtkach dochodząc do perfekcji . Pech taki czy co ?
Pozdrowienia i zaproszenie również dla Hanysa . Jak Mu obowiązki rodzinne pozwolą ...
Widziałeś efekty rowerowych kopyrtków Wujka . Było ci ich pod dostatkiem ...
Tak średnio co 7 - lat jakiś "współużytkownik" polskich dróg do szpitala Wujka deleguje . Zazwyczaj na Oddział Chirurgii . Był Kraków , Mikołów , Nowy Sącz / nawet dwa razy / .
Co trzy lata to sam się ... posyłam , w kopyrtkach dochodząc do perfekcji . Pech taki czy co ?
Pozdrowienia i zaproszenie również dla Hanysa . Jak Mu obowiązki rodzinne pozwolą ...