oj oj !!! żeby mnie źle nie zrozumiano !! ja nie miałem na myśli klejących z innych materiałów tylko takich co nie wierzą że z kartonu takie cudeńka można tworzyć.
Myślę, że relacje z budowy stały się najważniejsza częścią forum. Ale jak to sama nazwa wskazuje relacja z budowy modelu ma za zadanie pokazać poszczególne etapy sklejania. Reszta jest przy okazji.. Tylko szkoda, że niektóre fotorelacje wyglądają tak: /
LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wy jakieś skrzywienie macie ?? , dlaczego dla was "niekartonowi" mają to być od razu "plastikowi" lub "drewniani" ? - mnie cały czas chodzi o takich co nie robią w kartonie i nie wiedzą nawet że z papieru takie rzeczy można wyczyniać !!
Mam nadzieję, że teraz jasno się wyraziłem
Czlowiek, jako produkt biologiczny tzw. stadny (dysponujacy pewna inteligencja) przejawia silna potrzebe komunikacji. Komunikujac - uczymy sie. Taka forma nauki sa z pewnoscia relacje z budowy.
Na fotce powyzej widze maly model zdominowany przez...no mozliwosci jest wiele.
Dobrze, to reasumując - czy relacja z poprawnie (nie fantastycznie) sklejnego modelu, bez żadnych nowinek technicznych i "poprawiania fabryki" jest "pożądana" na forum?