Wakacyjna zabawa forumowiczów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
- x 8
Nic, tylko ręce załamać. Raku, zanim sie wygłupisz, przeczytaj zawsze wątek od początku. OK?!!!!!!!!!!!
Z powodu Twojego wyskoku, po pierwsze popsułeś uczestnikom konkursu zabawę, po drugie pewnie Vivit anuluje pytanie. No chyba, że wszyscy uczestnicy zabawy zdążyli do czasu Twojego postu odpowiedzieć na pytanie.
Raku, nie psuj więcej zabawy.
Mimo wszystko uśmiech, ale ze zgrzytającymi zębami,
Z powodu Twojego wyskoku, po pierwsze popsułeś uczestnikom konkursu zabawę, po drugie pewnie Vivit anuluje pytanie. No chyba, że wszyscy uczestnicy zabawy zdążyli do czasu Twojego postu odpowiedzieć na pytanie.
Raku, nie psuj więcej zabawy.
Mimo wszystko uśmiech, ale ze zgrzytającymi zębami,
Nie zdazyli... dopiero od 10 minut mam dostep do internetu... a tu taki numer... Coz - czekamy na glos Vivita...Edmund_Nita pisze:No chyba, że wszyscy uczestnicy zabawy zdążyli do czasu Twojego postu odpowiedzieć na pytanie.
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
KMH "Sokół" Radom
Autorem jestem ja i oto adres skąd wziąłem tą datę: http://fiat126p.iq.pl/index.php?action=daty
mDoro, a jak wyjasnisz np link bodajże do Wiadomości TVP z września 2000 w którym informują o tym?? podróż w czasie??
(jestem w robocie i nie mam swoich linków z których kożystałem pod ręką, ale można je znaleźć z guglach wpisując:
ostatni maluch Turynie )
wzieło się to chyba stą że planowano to na październik (znalazłem linki z październikiem w czasie przyszłym) i tak na niektórych zostało..
(jestem w robocie i nie mam swoich linków z których kożystałem pod ręką, ale można je znaleźć z guglach wpisując:
ostatni maluch Turynie )
wzieło się to chyba stą że planowano to na październik (znalazłem linki z październikiem w czasie przyszłym) i tak na niektórych zostało..
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polski_Fiat_126p - tu takze jest pazdziernik 2000
Wszystko i tak zalezy od Vivita... Poczekajmy, odpowiadajmy "na maila!" i liczmy po cichutku swoje punkciki - moze cos sie uzbiera
Wszystko i tak zalezy od Vivita... Poczekajmy, odpowiadajmy "na maila!" i liczmy po cichutku swoje punkciki - moze cos sie uzbiera
Najlepsze modele dopiero przed nami
KMH "Sokół" Radom
KMH "Sokół" Radom