Wakacyjna zabawa forumowiczów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
No ja p... własnie wróciłm z wyprawy na umocnienia w Jastarni i tu takie coś ... rety... skąd to się bierze?? ja rozumiem, żeby nie wspomnieli... ALE DO JASNEJ CHOLERY WYSTARCZYŁO TROCHE PRZECZYTAĆ
Nie pierwszy tylko prawie każdy z zadanym pytaniem, więc nie wymyślaj nic o pierwszym poście
BTW, komuś kto zapewne zwiedził Nowy Port i Orunię Dolną byle Nowa Huta nie zaimponuje
Nie pierwszy tylko prawie każdy z zadanym pytaniem, więc nie wymyślaj nic o pierwszym poście
BTW, komuś kto zapewne zwiedził Nowy Port i Orunię Dolną byle Nowa Huta nie zaimponuje
-
- x 8
Nie denerwujcie się tak. Przecież to tylko zabawa. Zawsze się znajdzie jakaś czarna owca w rodzinie, ale powinnyśmy być dla nich miłosierni.
Odpowiedź na pytanie nr 44 według Dawidsana, bo to on był autorem, brzmi: "przeciwpancerne działo BK kalibru 75 mm". Kto tak odpowiedział, pewnie zdobędzie punkty.
Kolej na pytanie nr 45: Proszę podać datę i godzinę kolizji krążowników Nachi i Mogami, a także gdzie ona miała miejsce.
A teraz będzie najważniejsze. Kochani forumowicze, jeżeli chcecie wziąć udział w zabawie, to pamiętajcie - odpowiedzi na pytania w konkursie wakacyjnym przesyłamy wyłącznie (słownie: WYŁĄCZNIE!!!) na adres vivit@o2.pl z dopiskiem "pyt.(nr) + nick".
Uśmiech oczekiwania - na następną czarną owcę, he..., he...
Odpowiedź na pytanie nr 44 według Dawidsana, bo to on był autorem, brzmi: "przeciwpancerne działo BK kalibru 75 mm". Kto tak odpowiedział, pewnie zdobędzie punkty.
Kolej na pytanie nr 45: Proszę podać datę i godzinę kolizji krążowników Nachi i Mogami, a także gdzie ona miała miejsce.
A teraz będzie najważniejsze. Kochani forumowicze, jeżeli chcecie wziąć udział w zabawie, to pamiętajcie - odpowiedzi na pytania w konkursie wakacyjnym przesyłamy wyłącznie (słownie: WYŁĄCZNIE!!!) na adres vivit@o2.pl z dopiskiem "pyt.(nr) + nick".
Uśmiech oczekiwania - na następną czarną owcę, he..., he...
-
- x 8
Wiesz Łosiu, mamy coś wspólnego w sobie. Też zanim zabiorę głos, to lubię wiedzieć o czym mam śpiewać. A przynajmniej cofam się o conajmniej trzy strony. Robię to od czasu, kiedy też się wygłupiłem. Polecam czytanie całych wątków wszystkim nowym forumowiczom - nie dość, że pouczające, to jeszcze pozwala na uniknięcie niepotrzebnych wpadek. Odpowiedzi na adres vivit@o2.pl proszę.
Uśmiech weekendowy,
Uśmiech weekendowy,
-
- x 8
Cześć Vivit. Pomyśl co z tym pasztetem zrobić, pomyśl. Jak tam urlop? Odpocząłeś chociaż? Skoro jeszcze jakoby Cię nie ma, to jeszcze dziś Cię wyręczę. Od jutra będziesz zdany tylko na siebie. He..., he...
Autorem wczorajszego pytania był Jari i on uważa, że prawidłowa odpowiedź na pytanie nr 45 jest taka: "Noc z 24 na 25 października 1944 roku, godzina 4.30, bitwa w cieśninie Surigao." Vivit podliczy odpowiednio.
No i ostatnie 46-te pytanie konkursu......zadawane przeze mnie. Kurna długie...
"Na pokładzie jakiego samolotu znajdowała się drukarnia służąca do powielania ulotek zrzucanych podczas lotu? Jest podpowiedź: "był zbudowany z blachy falistej." Autor dał fory....
Przypominam, że odpowiedzi przesyłamy wyłącznie na adres vivit@o2.pl z zaznaczeniem "pyt. (nr) + nick". Wszystko jasne? (to dla nowych forumowiczów)
Uśmiech kończący misję,
Autorem wczorajszego pytania był Jari i on uważa, że prawidłowa odpowiedź na pytanie nr 45 jest taka: "Noc z 24 na 25 października 1944 roku, godzina 4.30, bitwa w cieśninie Surigao." Vivit podliczy odpowiednio.
No i ostatnie 46-te pytanie konkursu......zadawane przeze mnie. Kurna długie...
"Na pokładzie jakiego samolotu znajdowała się drukarnia służąca do powielania ulotek zrzucanych podczas lotu? Jest podpowiedź: "był zbudowany z blachy falistej." Autor dał fory....
Przypominam, że odpowiedzi przesyłamy wyłącznie na adres vivit@o2.pl z zaznaczeniem "pyt. (nr) + nick". Wszystko jasne? (to dla nowych forumowiczów)
Uśmiech kończący misję,
Urlop ludzie takiej "charówy" to jeszcze nie przeżyłem. 8 dni pełnego rynsztunku od 7-21. to po górach, to po Czechach nawet na Morawy mnie zagnało.....pewno coś nie coś pokaże np: płynięcie podziemną rzeką w jaskiniach .....no ale na razie to skrzynka e-mail 1326 maile nieodebrane i 826 postów od oststniej wizyty... pewno ze trzy dni zajmie zliczanie i wogóle...