Ardeny 1944r.Sturmhaubitze 42. Diorama 1/35.
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
jeśli to ma być wiejska chata (stodoła) - to żadnej dachówki - tylko strzecha. no, chyba, że jakieś miasteczko mniejsze - tam już się zdarzała dachówka. ale chata super
zapraszam na Forum Historyczne
-
Okonku .
Już pomalowane. Użyłem do tego bejcy rustykalnej ciemny dąb. Na poddaszu brakuje jeszcze podłogi którą zrobię na samym końcu po pomalowaniu całej podstawki wraz z budynkiem. Ale Peter z czego zrobić strzechę , zupełnie nie mam na to pomysłu. Jagdtiger do tej dioramki jest w malowaniu z frontu zachodniego to przyjmijmy, że jest to miejsce gdzieś na obrzeżach miasteczka na zachodzie, dachówkę łatwiej będzie mi zrobić.
Pozdro
Już pomalowane. Użyłem do tego bejcy rustykalnej ciemny dąb. Na poddaszu brakuje jeszcze podłogi którą zrobię na samym końcu po pomalowaniu całej podstawki wraz z budynkiem. Ale Peter z czego zrobić strzechę , zupełnie nie mam na to pomysłu. Jagdtiger do tej dioramki jest w malowaniu z frontu zachodniego to przyjmijmy, że jest to miejsce gdzieś na obrzeżach miasteczka na zachodzie, dachówkę łatwiej będzie mi zrobić.
Pozdro
a masz skąd zdobyć np. stary smyczek do skrzypiec? jeśli tak - to masz strzechę
- Wujek Andrzej
- x 2
Ostatnio zmieniony wt sie 17 2004, 23:09 przez Wujek Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
"odbrutalniając" trochę metody Wujka - może rzeczywiście jakaś znajoma blondynka wybiera się w najbliższym czasie do fryzjera? - smyczek to w końcu też włosy (tyle, że końskie) a (nie ujmując nic blondynkom) strzesze wszystko jedno
- Wujek Andrzej
- x 2
Ostatnio zmieniony wt sie 17 2004, 23:09 przez Wujek Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.