Wakacyjna zabawa forumowiczów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Cze Vivit i wszyscy, po przydługawej przerwie. ja miałem teraz 2209 postów od ostatniej wizyty, wiec przy takiej ilości 800 z hakiem, to pikuś...
Ten adres nawet ja mam podawać (chodzi o adres domu) No boi przecież mało mam tych punktów...Chociaż mówiłeś, ze jest więcej nagród niż uczestników... Nie bardzo mi się w to chce wierzyć dlatego pytam: Czy naprawdę nagród w tej zabawie jest więcej niz uczestników biorących w niej udział?
PS. O kurde ludzie, ile ja miałem wrażeń na wakacjach, to sie w pale nie mieści... Musiałem to powiedzieć, no ale juz nie zaśmiecam
Pozdrowionka, Arek
Ten adres nawet ja mam podawać (chodzi o adres domu) No boi przecież mało mam tych punktów...Chociaż mówiłeś, ze jest więcej nagród niż uczestników... Nie bardzo mi się w to chce wierzyć dlatego pytam: Czy naprawdę nagród w tej zabawie jest więcej niz uczestników biorących w niej udział?
PS. O kurde ludzie, ile ja miałem wrażeń na wakacjach, to sie w pale nie mieści... Musiałem to powiedzieć, no ale juz nie zaśmiecam
Pozdrowionka, Arek
Pozostajemy w kręgu latania.....i zaczynamy ostatnią dziesiątkę pytań.
Pytanie nr 51
Podaj "markę" i model samolotu Air Force One ?
Odpowiedzi wyłącznie na adres vivit@o2.pl z tematem odp 51+nick
Pytanie nr 51
Podaj "markę" i model samolotu Air Force One ?
Odpowiedzi wyłącznie na adres vivit@o2.pl z tematem odp 51+nick
Wracamy do pytania nr 50, którego autrem jest Szydercza Gała.
Pytanie brzmiało:
Co to za samolot? Dla ułatwienia podam że jest to konstrukcja, która powstała po II Wojnie Światowej.
Odpowiedź w/g autora jest następująca :
Phoenix P-1
Poprawnie punktowali za 2 pkt.
Gutor
Kopajt
Messer
Łosiu
Korekta dla autora pytania wynosi 21% czyli 0pkt
Pytanie brzmiało:
Co to za samolot? Dla ułatwienia podam że jest to konstrukcja, która powstała po II Wojnie Światowej.
Odpowiedź w/g autora jest następująca :
Phoenix P-1
Poprawnie punktowali za 2 pkt.
Gutor
Kopajt
Messer
Łosiu
Korekta dla autora pytania wynosi 21% czyli 0pkt
No tak rozpoczeliśmy ostatnie 10 pytań. Jeszcze losy naszego konkursu nie są rozstrzygnięte, gdyż trzy prowadzące w klasyfikacji osoby mają tę samą liczbę punktów tj po 86 a czwarta ma 83 zatem wszystko jest jeszcze możliwe
Tutaj możecie sobie zerknąć na tabele z punktami.
Gdyby coś się nie zgadzało proszę o informację....
Tutaj możecie sobie zerknąć na tabele z punktami.
Gdyby coś się nie zgadzało proszę o informację....
Vivit pisze:Phoenix P-1
Ten model jest do sciagniecia i sklejenia (po wydrukowaniu) ze stronki http://www.securaplane.com/esite/mantz3.html
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom