Niszczyciel rakietowy projektu 956 A - Besstrashny - 1/200
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Oj chyba Grzegorz nie masz racji . To fotka Bespokoinego albo Nastoychivego .Juz teraz nie pamietam ale byl tu gdzies link do jego fotek . Niby dobrze ale jak to wykonac w 200-ce Dlatego tez napisalem Tadziowi aby zwocil sie z tym do producentow elementow fototrawionych .Troche nie rozumiem jego postu . Co do modelu to wlasnie powstal radar MR-184 ,, Kite Screech ,, sluzacy do kierowania ogniem dzial AK-130 . Relingi na jego podstawie wykonalem dzieki planom z Modelarza .Niestety po znalezieniu w sieci fotek samego radaru bede musial nad nim jeszcze troche popracowac
Ostatnio zmieniony ndz sie 22 2004, 15:11 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobry wieczór...
Okonek masz styl.. i zacięcie.......
A co do wczesniejszego sdjecia nie mam zamiaru mędrkować ale wspominałem juz ze biegle znam rosyjski...hm... spojżyj na koło ratunkowe. Tam jest napisane CKP 02 (storozevoj korabl 02) okręt eskortowy 02, i nazwa własna jednostki PYLKIJ. Typ 956 nie jest CKP ..... chyba że rosjanie robią sobie pozyczki kół ratunkowych ( hihihi) a Pylkij to właśnie 1135 KRIVAK.... Z wyrazmi szacunku Grzegorz :-)
Okonek masz styl.. i zacięcie.......
A co do wczesniejszego sdjecia nie mam zamiaru mędrkować ale wspominałem juz ze biegle znam rosyjski...hm... spojżyj na koło ratunkowe. Tam jest napisane CKP 02 (storozevoj korabl 02) okręt eskortowy 02, i nazwa własna jednostki PYLKIJ. Typ 956 nie jest CKP ..... chyba że rosjanie robią sobie pozyczki kół ratunkowych ( hihihi) a Pylkij to właśnie 1135 KRIVAK.... Z wyrazmi szacunku Grzegorz :-)
No Grzeorz zaglebilem sie wiecej w temat i wyszlo na to , ze ktos robi ludzi w balona. Na stronie http://medlem.spray.se/sturmvogel/ w fotkach przedstawiajacych Bespokoinego zaplatala sie ta wlasnie fotka . Na innej widac , ze za nim stoi wlasnie Pylkij .
Sprawdzilem jego fotki i to wlasnie na nim wymalowane sa te sylwetki samolotow .
Grzegorz jestes wielki
Sprawdzilem jego fotki i to wlasnie na nim wymalowane sa te sylwetki samolotow .
Grzegorz jestes wielki
Kurna czas juz spac wiec pokaze Wam to co kosztowalo mnie ostatnie dwie godziny pracy.Jest to podstawa jednego z radarow na maszcie glownym .W modelu w tym miejscu sa tylko dwa zdrubienia imitujace jakies tam wzmocnienia . Okonka jednak cos takiego nie bawi wiec postanowil troche utrudnic sobie prace