Diorama Mundzia - Drugi element - Kubelwagen
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
Witam No właśnie, nawiązując do wypowiedzi Pawła. Wszystko już powoli nabiera kształtów. Mnie nurtuje takie pytanie Edmundzie. To będzie w końcu diramka i to całkiem sporych rozmiarów. Ale czy nie zamierzasz tego lekko zabrudzić, koła, podwozie. Wiem że na początek może być to trudne ale ........
Pozdro
Pozdro
-
- x 8
Nie leni się, nie leni. Ma rozwalony środkowy palec lewej dłoni. A skoro jest mańkutem, o czym niektórzy wiedzą, to znaczy że jest wyłączony z gry na tydzień, albo i dłuuuuużej.
Robercie, ja czytam Twoje wątki od dechy do dechy. A Ty moich, nie.
Brudzenie, to czwarty element razem z figurkami i dodatkowym osprzętem i wyposażeniem. Przedtem jednak trzeci element, czyli czołg. Zgadnij, jaki?
Uśmiech cierpiący, z powodu bólu palca,
Robercie, ja czytam Twoje wątki od dechy do dechy. A Ty moich, nie.
Brudzenie, to czwarty element razem z figurkami i dodatkowym osprzętem i wyposażeniem. Przedtem jednak trzeci element, czyli czołg. Zgadnij, jaki?
Uśmiech cierpiący, z powodu bólu palca,
- Wujek Andrzej
- x 2
-
-
- x 8
Talib, gdyby chodziło tylko o skaleczenie palca, to bym sobie głowy zbytnio nie zawracał, dwa dni i można dalej dziabać. Tu chodzi o to , że palec jest strzaskany, bo znalazł się dzisiaj pomiędzy dwoma brzozowymi klocami zbliżającymi się do siebie niemal z prędkością światła. Nie zdążyłem cofnąć i wszystko jasne!!!
Robercie, minus trzy, to dość nietypowe podanie prawidłowej odpowiedzi, gratuluję.
Wujku, to zbyt łatwa zagadka dla Ciebie. Przecież Ty to byś nawet podał nazwę firmy, która wypuściła model.
Uśmiech nieco mniej bolesny,
Robercie, minus trzy, to dość nietypowe podanie prawidłowej odpowiedzi, gratuluję.
Wujku, to zbyt łatwa zagadka dla Ciebie. Przecież Ty to byś nawet podał nazwę firmy, która wypuściła model.
Uśmiech nieco mniej bolesny,