Chciałem powiadomić szanowne jury, że właśnie otrzymałem nagrodę!! Dzięki Vivit!! Niestety mój listonosz pomimo wielu próśb po raz kolejny okazał się idiota i zgiął model w pół żeby się zmieścił do skrzynki
Wiesz co Jari tera to jestem zły sam na siebie.....
Bo jak wysłałem listy to po dotarciu do domu pomyślałem że poninienem napisać na liście "nie zginać" no ale już było zapóźno.....to będzie nauczka na przyszłość. Może nie jest tak źle i da radę to jakość rozprostować.
Swoją drogą jestem ciekaw ile takich przypadków będzie miało miejsce....
Mam nadzieje ze będzie ich jak najmniej!! Ale u mnie to się dzieje nonstop chyba, że model jest zabezpieczony kartonem, bo nawet napis "nie zginać" nic nie daje!! Temu leniowi po prostu nie chce się wejść 9 schodków i zapukać do drzwi tylko na chama wpycha duże koperty do skrzynki!! Na szczęście model da się wyprostować!! Jeszcze raz dzięki
Mam szczescie, ze moj listonosz wie co oznacza duza koperta z moim adresem jak przynosi to tylko pyta sie jaki model byl w srodku - tez kiedys byl modelarzem.
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
Jakieś dwie godziny temu otrzymałem przesyłke, niestety też została powywijana. Na szczęście w takim stanie znajdowała na tyle krótko, że model dał się łatwo wyprostować
Dziękować
Do mnie doszła nagorda. Nic nie było zgięte ! Jeszcze nigdy nie sklejałem lokomotywy, a więc będzie można spróbować. Dziękuję ci Vivit, jesteś wielki !