Okonku wcześniej nie udzielałem się w Twojej relacji gdyż nie miałem co pisać (a ochy i achy są zbędne) ale w końcu był temat o którym miałem pojęcie!! Ale teraz czas na troszke zachwytu i powiem Ci ze model jest super!! Nie śledzę relacji od początki i dlatego zapytam czy w modelu jest przewidziany śmigłowiec?? Jeśli była już o tym mowa to wybacz, ale jak już wspomniałem nie śledzę Twojej relacji od początku!!
Czesc. Jedna fotka na potwierdzenie , ze w stoczni powoli ale cos sie jednak dzieje Te czesci chyba najbardziej jak do tej pory daly mi popalic . Od groma szpachlowania i szlifowania a to dlatego , ze nie wszystko na 100 % pasowalo do siebie . Malo tego - Chinczycy cos dziwnie spieszyli sie przy produkcji tego modelu o czym swiadcza slady po wypychaczach doslownie gdzie popadnie
Czesc. Jak wiecie Okonek nie mial w ta sobote i niedziele zbyt wiele czasu na modelowanie ale udalo sie co nieco wiec przybyly kalki na pokladzie lotniczym oraz furtach hangaru . Wczesniej zostaly pomalowane okna oraz przybylo pare du..pe..reli
Andrzej kalki położyłeś super wiem co mówię bo kalki Trumpetera są wyjątkowo "złośliwe" w nakładaniu. Wygląda to bardzo realistycznie tylko może jakieś drobne przybrudzenia Andrzejku planujesz zrobić Myślę, że mogły by jeszcze bardziej podkreślić szczególy