Czym Modelarz Się Poruszają - Czyli "Moje Autko"
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Czym Modelarz Się Poruszają - Czyli "Moje Autko"
no wiec nowy topic.
jak w temacie - zapraszam wszystkich do dyskusji -
czym modelarze sie poruszają:
jakies konkretne autko
autobus
tramwaj
pociag
a moze jakis wymysl natury i dziwactwo techniczne ?
no wiec moze zaczne ja: zazwyczaj podrozuje tramwajem ( ale nie jako bileter tylko pasazer) - uwazam ze to najwygodniejsza forma dojazdu i dosyc szybka. Pomijajac wszelkie proby grafitti we wnetrzu tramwaju calosc wyglada doskonale ( w srodku) duzo miejsca - ludzie sie nie tłoczą , nie ma takich chamow jak w autobusach , siedzenia wygodne - dopasowują sie do posladków - po prostu miodzio!
tramwaje debeściaki - przyszłosc polskiej komunikacji
(ehmmm... ciekaweee )
Zapraszam do dyskusji!
jak w temacie - zapraszam wszystkich do dyskusji -
czym modelarze sie poruszają:
jakies konkretne autko
autobus
tramwaj
pociag
a moze jakis wymysl natury i dziwactwo techniczne ?
no wiec moze zaczne ja: zazwyczaj podrozuje tramwajem ( ale nie jako bileter tylko pasazer) - uwazam ze to najwygodniejsza forma dojazdu i dosyc szybka. Pomijajac wszelkie proby grafitti we wnetrzu tramwaju calosc wyglada doskonale ( w srodku) duzo miejsca - ludzie sie nie tłoczą , nie ma takich chamow jak w autobusach , siedzenia wygodne - dopasowują sie do posladków - po prostu miodzio!
tramwaje debeściaki - przyszłosc polskiej komunikacji
(ehmmm... ciekaweee )
Zapraszam do dyskusji!
achtung krisstek!
autobusem
tramwajem
metrem
czym sie da ;P
do niedawna jeździłem maluchem....ale sie biedactwo zaczęło rozsypywać a ja już nie miałem do niego zdrowia...co człowiek zrobił jednąrzecz to siędruga psuła... i sięgo pozbyłem aktualnei zbieram na jakies nowe wozidełko
tramwajem
metrem
czym sie da ;P
do niedawna jeździłem maluchem....ale sie biedactwo zaczęło rozsypywać a ja już nie miałem do niego zdrowia...co człowiek zrobił jednąrzecz to siędruga psuła... i sięgo pozbyłem aktualnei zbieram na jakies nowe wozidełko
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
- Grzegorz Nowak (W)