Spitfire Mk. IX w barwach PSP - for Victory
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
No własnie dlaczego, chyba wszystkie lektury już zekranizowanne? W "sieci" od dłuzszego czasu jest projekt filmuSkrzydła Wolności . Ciekawe czy cos z tego będzieŁosiu pisze:tylko dlaczego MY nie możemy się zebrać na film np o 303...
Ja używam szpachli samochodowej. Szybko wiąże, jest bardzo twarda i dobrze się szlifuje. Ma wszystkie potrzebne parametry do robienia kopyta.Bartek_st pisze:jakiej szpachli najlepiej uzyc do zrobienie kopyta
"Orły nie wchodzą na górę po schodach...."
J-311
J-311
- Grzegorz Nowak (W)
Witam po przerwie. Musiałem zawiesić działalność ze względu na prace magisterską. Ale wszystko dobre co się dobrze kończy : ) możecie mi mówić panie magistrze : ))) Jeszcze tylko czeka mnie remont pokoju i mam nadzieje, że za tydzień będzie można zacząć kleić.....
a spitfire`y sobie latają.
piękna sylwetka spitfire`a, z którym nie można pomylić żadnego innego samolotu
a spitfire`y sobie latają.
piękna sylwetka spitfire`a, z którym nie można pomylić żadnego innego samolotu
Grzegorz miał dzisiaj okazje "własnoręcznie" i naocznie zapoznć się z ML116 i BS403 ....Grzegorz Nowak (W) pisze:Pawle - no i jak z Twoim lotnictwem???
pozdrawiam!
J-311
J-311
- Wujek Andrzej
- x 2
No to specjalnie dla Wujka megafotka. Raczej artystyczna bo niewiele na niej widać. A to niebieskie to najprawdziwsze czerwcowe niebo. Wystarczy usiąść bokiem do monitora, spojrzeć w bok i jesteśmy w kabinie nad okupowaną Francją .Wujek Andrzej pisze: Zlituj się nad Wujkiem i pokazuj wiecej
Kołpaka jeszcze nie ma ale od czego wyobraźnia : )
J-311
J-311
- Wujek Andrzej
- x 2