Witam!!!
Jak w temacie mam pytanie, które wydanie okrętów podwodnych godne polecenia. Orzeł i Dzik z MM czy z AH. Widziałem relacje ale z MM co z wydaniem Halińskiego.Jakieś sugestie uwagi itp...
Pozdrawiam Maciek
Okręty podwodne, które wydanie...
Moderator: kartonwork
W MM w latach 80-tych byl dzik w malowaniu granatowym, potem w 95 ukazal sie w tym samym kolorze u Halinskiego, ale w formacie B-5. A ostatnoi w MM powrucil znowu ten sam Dzik tylko ze w malowaniu jasnym. Obydwa sa na normalnym papierze(nie kredowym), ten stary z MM zapewne juz nie nadaje sie do sklejenia ze wzgledy na stary papier wiec pozostaja 2 ostatnie. Do wyboru do koloru
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ORP Orzeł - na 95% jestem przekonany, że jest to ten sam model co wydany przez p. Halińskiego. W tym z AH dodatkowo jest kiosk z nazwą bliźniaka Orła (Sęp).
W tej chwili jestem na etapie wykonywania szkieletu Orła z MM. W moim modelu są odbarwienia na poszyciu i fatalnie nadrukowane "szybki" w koisku. Ten z AH raczej nie ma takich problemów (przynajmniej ja nie widziałem).
Pozdrawiam
W tej chwili jestem na etapie wykonywania szkieletu Orła z MM. W moim modelu są odbarwienia na poszyciu i fatalnie nadrukowane "szybki" w koisku. Ten z AH raczej nie ma takich problemów (przynajmniej ja nie widziałem).
Pozdrawiam