Koniec modelarstwa ?
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Koniec modelarstwa ?
Pozdrawiam, Krzysztof "OldMan" Motyczyński
Oldman, nie ma co sie martwic, krzyk to byl jak to sie zaczelo, ale jeszcze przed 96, jakos 92/93. To byly czasy, kazdy tu o tym mowil, nawet Ci co nie wiedzieli o co chodzi, hehe. Ale gosc bardzo ladny artykul napisal. Ja bym sie nie martwil, ale sama idea jest szokujaca. Wiekszosc firm ktora pyskuje ma obroty miliardowe, a jeszcze im malo. hehehe
Powazna afera to byla z B2, nie wiem do dzis czy to byla prawda, ale podobno chyba Monogram (albo Italeri) mialo plany B2 zanim go pokazano w stanach, hehe, a jak mial Monogram/Italeri to mial z czym porownywac soviecki wywiad te ktore zdobyli "jakos tam". Tak jak pisze nie wiem czy to prawda czy legenda.
Powazna afera to byla z B2, nie wiem do dzis czy to byla prawda, ale podobno chyba Monogram (albo Italeri) mialo plany B2 zanim go pokazano w stanach, hehe, a jak mial Monogram/Italeri to mial z czym porownywac soviecki wywiad te ktore zdobyli "jakos tam". Tak jak pisze nie wiem czy to prawda czy legenda.
Pozdrawiam,
Slawek
Slawek
- Marcintosh
- x 8
- Piotr Dmitruk
E, nie.
Musiałbyś tym handlować, a na własny użytek możesz robić co chcesz.
Właściwie nie powinienem się tym martwić, mam ponad 300 modeli do zrobienia, więc będę sobie pykał, nawet jeśli natychmiast zaprzestaną produkcji (nawet poprawiłoby to mój budżet ). A jak mi zabraknie, to zrobię sobie żywiczne kopie (też na mój własny użytek)
Heller robi modele mrówek i biedronek, ciekawe, kto ich pozwie do sądu?
Musiałbyś tym handlować, a na własny użytek możesz robić co chcesz.
Właściwie nie powinienem się tym martwić, mam ponad 300 modeli do zrobienia, więc będę sobie pykał, nawet jeśli natychmiast zaprzestaną produkcji (nawet poprawiłoby to mój budżet ). A jak mi zabraknie, to zrobię sobie żywiczne kopie (też na mój własny użytek)
Heller robi modele mrówek i biedronek, ciekawe, kto ich pozwie do sądu?
Pozdrawiam
Piotrek