*[Relacja/Okręt] ORP GENERAŁ HALLER
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- herbaciany
Cieszy mnie tak liczne wsparcie w mojej twórczości, zwłaszcza, że jest to mój pierwszy poważny model. Prace nieco stanęły, bo myślę nad podstawką, żeby pomalowany kadłub nie miał,przy dalszej pracy,za dużej styczności z palcami.
Zauważyłem też, że po pomalowaniu na burtach zarysowały się WRĘGI. Myślę,że to wynik działania wodnej farby. W przyszłości muszę coś wykąbinować, bo nie chcę rezygnować z Pactry.
Ogólnie z modelu jestem zadowolony, chociaż różne niedociągnięcia dają do myślenia .
Zauważyłem też, że po pomalowaniu na burtach zarysowały się WRĘGI. Myślę,że to wynik działania wodnej farby. W przyszłości muszę coś wykąbinować, bo nie chcę rezygnować z Pactry.
Ogólnie z modelu jestem zadowolony, chociaż różne niedociągnięcia dają do myślenia .
- herbaciany
Wstawiam kilka zbliżeń.Widać na nich między innymi: wręge i rufę w miejscu szpachlowania.
Ostatnio zmieniony sob wrz 10 2005, 14:47 przez herbaciany, łącznie zmieniany 1 raz.
- herbaciany
- Sebastian B.
śliczne ......... normalnie śliczne aż normalnie mnie ciągnie do pływadełka jakiegoś ......... ale nie , zbyt dużo narozcinanych latadeł .... eh
Robi się : Zenit HMV 1:250