Porzadki na forum - uzytkownicy
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Porzadki na forum - uzytkownicy
Kilka razy pojawialy sie prosby aby uporzadkowac liste forumowiczow. W kalendarzu urodzin wyskakiwaly przedziwne nick'i. Dzisiaj nadszedl wlasnie ten dzien. Lista uzytkownkow zostala uszczuplona wedlug nastepujacych kryteriow. Skasowano:
- loginy osob ktore nigdy sie nie zalogowaly na forum
- loginy nieaktywnye
- loginy osob ktore nie logowaly sie na forum przez ostatnie 60 dni, pomijajac uzytkownikow ktorzy dolaczyli w ciagu ostatnich trzech miesiacach
- loginy osob ktore nie napisaly zadnego postu w ciagu ostatniego pol roku
Jezli ktos chcialby aby jego login zostal przywrocony, a z jakiegos powodu nie chce sie rejestrowac ponownie, prosze o emial na admin_forum@kartonwork.pl
- loginy osob ktore nigdy sie nie zalogowaly na forum
- loginy nieaktywnye
- loginy osob ktore nie logowaly sie na forum przez ostatnie 60 dni, pomijajac uzytkownikow ktorzy dolaczyli w ciagu ostatnich trzech miesiacach
- loginy osob ktore nie napisaly zadnego postu w ciagu ostatniego pol roku
Jezli ktos chcialby aby jego login zostal przywrocony, a z jakiegos powodu nie chce sie rejestrowac ponownie, prosze o emial na admin_forum@kartonwork.pl
Ostatnio zmieniony ndz maja 22 2005, 19:03 przez admin, łącznie zmieniany 2 razy.
Grupa ok 1500 osob przeglada forum nie zabierajac glosu w dyskusjach. Ich konta zostaly skasowane. Z poczty ktora otrzymuje doszedlem do wniosku, ze nie bede tego czynil w przyszlosci. Okolo 500 loginow bylo kompletnie martwych. Nie dokonali aktywacji. Takie konta beda usuwane na biezaco.Vivit pisze:a było tego ze 2000 loginów.....no proszę....
Ostatnio zmieniony ndz lut 13 2005, 11:03 przez admin, łącznie zmieniany 1 raz.
- SeventhSon
- 82RObert82
witam:)
jestem tu taj nowy ale juz pare postow swoich wysłałem i mam nadzieje ze przez kolejne 60 dni tez cos napisze mam zamiar zrobic realizacje budowe karaśa z FLY MODEL tylko czekam na cyfrówke, ale nie o to mi chodzi pragne powiedziec ze dobrą robote wykonaliscie z usuwaniem zbednych nicków pomysł bomaba i mam nadziej ze szybko mnie sie nie pozbedziecie
Pozdrawiam Robert
jestem tu taj nowy ale juz pare postow swoich wysłałem i mam nadzieje ze przez kolejne 60 dni tez cos napisze mam zamiar zrobic realizacje budowe karaśa z FLY MODEL tylko czekam na cyfrówke, ale nie o to mi chodzi pragne powiedziec ze dobrą robote wykonaliscie z usuwaniem zbednych nicków pomysł bomaba i mam nadziej ze szybko mnie sie nie pozbedziecie
Pozdrawiam Robert