No już trudno, chyba zacznę robić tego Miga-21MF 1/32, tylko ze ja myślę zacząć go do Wielkanocy 2005 . A tak naprawdę to zacznę z Wami lecz nie deklaruję ukończenia w tym terminie.
Pozdrawiam
Irek
Ja tylko czekalem kiedy Irek potwierdzi swoj udzial no i jest Sam nie moge jeszcze zglosic modelu bo mam tyle tych migow , ze strach i nie wiem co wybrac
Nie nerwujsja Mundziu . Jeszcze troche i sie zacznie ale musze dokonczyc okrecik co moze jeszcze potrwac bo malo czasu ostatnio Tymczasem bede sledzil Twoje zmagania
Ja swojego zaczynam w ciągu miesiąca czy jakoś tak. Tylko skończę Jaka-28 z HobbyModelu.
Mam już dostęp do aparatu, więc relecję wspaniałomyślnie pokażę . Niestety w związku z większą wypłatą i zakupami mam dylemat:
MiG-23 z FlyModelu
MiG-21 z Gomixu-Fly
albo całkowicie się wyłamać i Lightninga (co dwie rury to nie jedna ), a kusi strasznie.
Właśnie wykonuję jedną z moich ulubionych czynności czyli wypełnianie w kalendarzu planu urlopów na rok 2005 i z przerażeniem stwierdzam, żę Wielkanoc 2005 przypada w tym roku pod koniec marca !
Czy można się jakoś wyMIGać
No to sie porobilo Tempest pewnie , ze mozna sie wymigac bo nikt tu nikogo do niczego nie smusza . Mamy sie tu razem bawic ale jak widac nie ma chetnych do zabawy. Hmmmmm co teraz ........ moze zmiana daty ....Mundek nam dokopie