HELLO wszystkim !!! <misia> znacie albo i nie znacie ale jego kolekcje wkrotce poznacie... hehe!! Przepraszam, wiem...to az sie chce robic fotki, zblizenia...ale niestety nie dysponuje extra sprzetem cyfrowym.Zamieszczam Dar Pomorza przynajmiej w 3 fotkach poniewaz jeszcze nie widzialem na naszym forum ow okretu...Jesli kyos sie spodziewal czegos lepszego to b. mi przykro, ale obiecuje ze na tych fotosach sie nie skonczy....czesc!
Witam zainteresowanych kolegow! Dar pomorza-Model jest z wydawnictwa MM rocznik 2002. Zostal opracowany przez Patryka Zuzanskiego w skali 1:200. Wykonanie mi go zajelo okolo poltora roku...(?????) tak, tak az tyle gdyz klielem go wylacznie w czasie wakacji, ferri albo wiekszego weekendu. Coz tu wiecej dodawac...postanowilem zrezygnowac z zagli gdz uznalem iz zaslonia otrakcyjne elementy na pokladach.)Tak jak pisalem zrezygnowalem z fotografowania szczegolow modelu gdyz nie dysponuje extra cyfrowka! Model jest moim oczkiem w glowie...DLA ZAINTERESOWANYCH DODAM IZ WKROTCE RUSZY OPIS BUDOWY TRANSATLANTYKA "BATORY"
zgodnie z obietnica....................i to wszystko zostawie do waszej oceny...i jeszcze jedno, nie chce mi sie opisywac co sie znajduje na poszczegolnych fotkach!!!!! Mlodzi...pytajcie doswiadczonych...hehehe