Nowy baner Kartonwork'u
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
cóż,siła, przyzwyczajenia itd, itp, ale chyba tzreba pamiętać, że zmiana jest motorem postępu, co do obecnego logo to jak dla mnie jest ono zdecydowanie zbyt mało czytelne i skomplikowane, bardziej przypomina banner,
w sprawie wprowadzenia zmiany to chyba nigdy nie będzie tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, nie wiem czy ktoś podjął decyzję w tej sprawie czy też będzie jakieś głosowanie przeprowadzone??
w sprawie wprowadzenia zmiany to chyba nigdy nie będzie tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, nie wiem czy ktoś podjął decyzję w tej sprawie czy też będzie jakieś głosowanie przeprowadzone??
w ten sposób można głosować nad sposobem głosowania .....wokram pisze: nie wiem czy ktoś podjął decyzję w tej sprawie czy też będzie jakieś głosowanie przeprowadzone??
postawmy sprawę tak :
( myślę , że reprezuntuję w tym ustępie zdanie wystarczającej części koleżanek i kolegów )
- głosować będziemy jak będzie ...za czym głosować - nikt nie postawił betonowej ściany że zmiany nie będzie i już - bo to tak jak z sytuacją gospodarczą - wszyscy więdzą że jest do .....y ale tak naprawdę nikt oprócz zniesienia podatków nie ma lepszego pomysłu !
ale do rzeczy :
szkoda czasu na gadanie - proponuję aby każdy kto ma coś naprawdę interesującego do zaproponowania - po prostu to pokaże , jeśli będzie kiepskie to bardzo szybko się o tym dowie - i albo wymyśli coś lepszego albo odpuści ( zakładam , że jest normalny i się nie obrazi bo to nie przedszkole )
to tyle
Norske Love 1:75 - początek krucjaty 2006 ... a dalej to się zobaczy
zgadzam sie w 100% z Gulusiem.... po co zmieniac cos co jest dobre i dobre dziala...
banner jest chyba akurat najmniej wazny na tym forum... wazniejsze sa relacje, inni modelarze, rozmowy itd....
banner jest chyba akurat najmniej wazny na tym forum... wazniejsze sa relacje, inni modelarze, rozmowy itd....
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
To prawda.
I jest to WARTOŚCIĄ samą w sobie!
Ja też się PRZYZWYCZAIŁEM do niego...
Ale, mając na codzień do czynienia z "problemami" nazwijmy to ESTETYKI i JAKOŚCI widzę "słabość" naszego logo-banera.
Ostatnio mam cholernie mało czasu na cokolwiek - co oznacza, że za jakąś
próbę propozycji nowego banera będę mógł się zabrać dopiero za jakiś miesiąc - dwa, by móc "konstruktywnie" o jakiejś alternatywie pogadać ( Edziu ).
Pozdrawiam,
Maciej
I jest to WARTOŚCIĄ samą w sobie!
Ja też się PRZYZWYCZAIŁEM do niego...
Ale, mając na codzień do czynienia z "problemami" nazwijmy to ESTETYKI i JAKOŚCI widzę "słabość" naszego logo-banera.
Ostatnio mam cholernie mało czasu na cokolwiek - co oznacza, że za jakąś
próbę propozycji nowego banera będę mógł się zabrać dopiero za jakiś miesiąc - dwa, by móc "konstruktywnie" o jakiejś alternatywie pogadać ( Edziu ).
Pozdrawiam,
Maciej