*[Relacja/Pojazd] Sd.Kfz.250/3 "GREIF" GPM
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
No i ostatnie 3 jak na razie
Mam nadzieje że troche ta relacja odżyje bo jak na razie praktycznie sam sobie odpisywałem.
Aha i wymieniłem tego Greifa 1:16 na Plaka 38 od p. Halińskiego i mam pytanie czy mógł istnieć zestaw Greif + Flak 38??. Wiem, ż ete działa ciągnęły głównie Horchy ale w instrukcji znalazłem notke, że były produkowane jako transportery dla altylerii.
Mam nadzieje że troche ta relacja odżyje bo jak na razie praktycznie sam sobie odpisywałem.
Aha i wymieniłem tego Greifa 1:16 na Plaka 38 od p. Halińskiego i mam pytanie czy mógł istnieć zestaw Greif + Flak 38??. Wiem, ż ete działa ciągnęły głównie Horchy ale w instrukcji znalazłem notke, że były produkowane jako transportery dla altylerii.
Fajnie, że relacjonujesz swoją budowę, bo jak się człowiek napatrzy na tych "sztukmistrzów", to nieraz, aż nie chce się wchodzić na forum, bo załamać się można.
Mistrzami stajemy się przez praktykę i nikt tego nie zmieni. Szkoda, że trochę niewyraźne te fotki, ale ... Śledzę relację i może zabiorę się za moją 251/1.
Życzę cierpliwości.
Mistrzami stajemy się przez praktykę i nikt tego nie zmieni. Szkoda, że trochę niewyraźne te fotki, ale ... Śledzę relację i może zabiorę się za moją 251/1.
Życzę cierpliwości.
Na warsztacie:
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
Ethelfrid - na razie zapoznaje się z działaniem aparatu, jak sie dogadamy to podmienie fotki, z tym siedzeniem to masz racje, nie zauważyłem, że sie papier rozwarstwił ale już wszystko naprawione
Ostatnio zmieniony czw kwie 07 2005, 20:25 przez Enzo, łącznie zmieniany 1 raz.
Tamte fotki byłyby zupełnie dobre, gdyby nie były poruszone i ewentualnie miały lepsze tło. Staraj się pewniej trzymać aparat albo skorzystać ze statywu (nawet zaimprowizowanego z książek itp.) + samowyzwalacza.
Ostatniej fotce brakuje dobrego oświetlenia i ostrości - chyba za blisko trzymałeś aparat albo za szybko nacisnąłeś spust migawki.
Powodzenia w nauce fotografowania!
Oczywiście polecam lekturę działu foto.
Ostatniej fotce brakuje dobrego oświetlenia i ostrości - chyba za blisko trzymałeś aparat albo za szybko nacisnąłeś spust migawki.
Powodzenia w nauce fotografowania!
Oczywiście polecam lekturę działu foto.